Ο Αντώνης Παπαθεοδούλου μας διαβάζει Τζάνι Ροντάρι –Thisisus.gr

Ο Αντώνης Παπαθεοδούλου μας διαβάζει Τζάνι Ροντάρι –Thisisus.gr

Στις 23 Οκτωβρίου 2020 συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από την γέννηση του αγαπημένου μας παραμυθά Τζάνι Ροντάρι! Του Τζάνι Ροντάρι, του αγαπημένου δασκάλου που το 1970 του απονεμήθηκε η μεγαλύτερη διεθνής διάκριση για συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας, το βραβείο Άντερσεν.

Τα έργα του έχουν διαβαστεί από εκατομμύρια παιδιά στον κόσμο και τα παραμύθια του έχουν μεταφραστεί σε πάμπολλες γλώσσες. Όχι τυχαία! Ο Ιταλός παραμυθάς Τζάνι Ροντάρι δίνει φτερά στην φαντασία των παιδιών και μας μιλάει μέσα από τις αστείες του ιστορίες για όλα τα μεγάλα και σοβαρά θέματα που θα έπρεπε να μας απασχολούν.

Ο Αντώνης Παπαθεοδούλου μας αφηγείται με τον δικό του μοναδικό τρόπο δυο Ιστορίες από το βιβλίο με παραμύθια του Ροντάρι «Παραμύθια από το τηλέφωνο». Το «Μπριφ, μπρουφ,μπραφ» και το «Εφευρέτες αριθμών».

Στο βιβλίο του Ιταλού συγγραφέα «Ιστορίες από το τηλέφωνο» ένας μπαμπάς ο κύριος Μπιάνκι λείπει μακριά από την οικογένεια του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Τηλεφωνεί όμως κάθε βράδυ στην κόρη του για να της διηγηθεί ένα παραμύθι! Οι Ιστορίες του κυρίου Μπιάνκι είναι γεμάτες εφευρετικότητα και ανατροπές! Θα τις λατρέψετε!

Απολαύστε τον Αντώνη Παπαθεοδούλου για να πάρετε μια γεύση από την μαγεία του Τζιάνι Ροντάρι!

Παραμύθια από το τηλέφωνο του Τζάνι Ροντάρι

Για περισσότερα νέα σχετικά τα παιδικά βιβλία πατήστε εδώ

About Author