Δράση Μανταρίνι! Ενισχύστε τη φιλαναγνωσία των παιδιών και τα μικρά Βιβλιοπωλεία -Thisisus.gr

Δράση Μανταρίνι! Ενισχύστε τη φιλαναγνωσία των παιδιών και τα μικρά Βιβλιοπωλεία -Thisisus.gr

*Η Δράση Μανταρίνι έληξε Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας!

Τι σχέση έχουν τα παιδικά βιβλία με ένα Mανταρίνι;

Δηλώστε συμμετοχή στην πιο συναρπαστική αναγνωστική περιπέτεια, γεμάτη δράκους, ξωτικά, μικρά ανθρωπάκια και μεγάλες προσδοκίες!

Το «Thisisus.gr» μαζί με την ομάδα μικρών βιβλιοπωλείων «Είμαστε το βιβλιοπωλείο ΣΟΥ» , την ομάδα δραστηριότητες για παιδιά activities for toddlers and kids και τους Μικροί Βιβλιοφάγοι στην Κύπρο | Little Bookworms in Cyprus διοργανώνουν για 4η συνεχόμενη χρονιά τη Δράση Μανταρίνι – Κανένα παιδί χωρίς βιβλίο!

Η Δράση πραγματοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο!

Σκοπός της Δράσης Μανταρίνι:

-Να αγαπήσουν τα παιδιά τα βιβλία

-Να επισκεφθούν το αγαπημένο τους βιβλιοπωλείο της γειτονιάς

-Να ανταλλάξουν βιβλία με έναν άγνωστο φίλο

-Να επικοινωνήσουν με έναν άγνωστο φίλο (που αγαπάει επίσης τα βιβλία) και μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε στην Ελλάδα ή στην Κύπρο

-Να ενισχύσουν τα μικρά βιβλιοπωλεία

4η Χρόνια Δράση Μανταρίνι -Δράση Αγάπης:

Η αγάπη των παιδιών για τα βιβλία μεγαλώνει και πολλαπλασιάζεται.

Εν αναμονή της παραλαβής ενός βιβλίου από έναν άγνωστο φίλο, όλα αποκτούν αλλιώτικη σημασία.

Μέσα στους φακέλους τα παιδιά βάζουν γράμματα, κάρτες, πληροφορίες για τον τόπο τους. Και φυσικά καραμελίτσες, σοκολάτες, αυτοκόλλητα και ό,τι άλλο επιθυμούν να στείλουν στον άγνωστο φίλο τους, εκτός από το βιβλίο που έχουν διαλέξει! 

Σας ευχαριστούμε που κάνατε με τη συμμετοχή σας, τη Δράση Μανταρίνι, Δράση Αγάπης!

Η Διαδικασία:

Πώς παίρνω μέρος;

Αγοράζετε εσείς ένα βιβλίο για το δικό σας άγνωστο φίλο και περιμένετε να παραλάβετε το βιβλίο που έχει επιλέξει αυτός για σας! Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα!

Δηλώστε συμμετοχή

Για να λάβετε μέρος:

  • Δημιουργήστε το αναγνωστικό προφίλ του παιδιού σας, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα, πατώντας ΕΔΩ μέχρι και τις 20 Νοεμβρίου. Στην ίδια φόρμα επιλέγετε και το βιβλιοπωλείο* από το οποίο θα κάνετε την αγορά σας.
  • Για να είναι ενεργή η συμμετοχή σας θα πρέπει να αγοράσετε ένα παιδικό βιβλίο για τον άγνωστο φίλο σας, από το βιβλιοπωλείο της επιλογής σας. Η αγορά μπορεί να γίνει είτε με φυσική παρουσία στο βιβλιοπωλείο, είτε ηλεκτρονικά ή και τηλεφωνικά.  Έχετε χρόνο μέχρι και τις 20 ΝοεμβρίουΜην ξεχάσετε να αναφέρετε πως η αγορά γίνεται για τη «Δράση Μανταρίνι».
  • Από τις 2 Δεκεμβρίου και μετά, το παιδικό βιβλίο που αγοράσατε θα σταλεί στον παραλήπτη του ενώ εσείς θα περιμένετε να παραλάβετε το δικό σας.
  • Κάθε αγορά βιβλίου θα επιβαρύνεται με 3,5 Ευρώ για το κόστος αποστολής βιβλίων.

*Από τις αγορές εξαιρούνται τα βιβλία προσφορών

Αν θέλετε κάντε ένα post στα social media με το νέο σας βιβλίο, χρησιμοποιώντας τα hashtags #Δράση_Μανταρίνι #είμαστε_το_βιβλιοπωλείο_σου #thisisusgr #δραστηριότητες για παιδιά activities for toddlers and kids #LittlebookwormsinCyprus .

Μπορείτε αν επιθυμείτε να κάνετε και τα αντίστοιχα tags @thisisus.gr @είμαστε_το_βιβλιοπωλείο_σου @δραστηριότητες για παιδιά activities for toddlers and kids @Μικροι Βιβλιοφαγοι στην Κύπρο| Little Bookworms in Cyprus

Προσοχή: Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να ολοκληρώστε ΟΛΑ τα πιο πάνω βήματα (από το 1-3). Σε περίπτωση που κάποιος δηλώσει συμμετοχή και δεν προβεί σε αγορά βιβλίου, η συμμετοχή του ακυρώνεται.

Μπείτε εδώ και εκτυπώστε σελιδοδείκτες για τη Δράση Μανταρίνι!

About Author