5 πράγματα που χρειάζεται να έχει το κάθε σπίτι – Thisisus.gr

5 πράγματα που χρειάζεται να έχει το κάθε σπίτι – Thisisus.gr

Το σπίτι σας μπορεί να είναι το πιο αγαπημένο σας μέρος στη γη, αλλά τι είναι αυτό που το καθιστά πραγματικά ξεχωριστό;

Κάποιοι λένε ότι το σπίτι είναι όπου είναι η καρδιά, αλλά δεν νιώθετε κι εσείς όμορφα όταν μπαίνετε σε ένα σπίτι το οποίο είναι άνετο και όμορφο; Και τι κάνει μοναδικό έναν χώρο;

Ναι, σωστά μαντέψατε! Τα έπιπλα.

Να ποια κομμάτια δεν πρέπει να λείπουν από κάθε σπίτι:

#1. Καναπές

Ο καναπές, το έπιπλο που ανήκει σε κάθε σπίτι. Μπορεί να είναι από απλό ύφασμα, ή δερμάτινος ή με μικροΐνες, κλπ… ό, τι ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ. Εκεί θα δείτε τηλεόραση, θα διάβασετε, θα μιλούσετε στο τηλέφωνο, θα στείλετε και μηνύματα! Εκεί θα ξαπλώσετε με τα παιδιά σας να χουζουρέψετε, θα αγκαλιάσετε το σύντροφό σας και γιατί όχι να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε στο τέλος μιας μακράς ημέρας.

#2. Τραπέζι

Υπάρχουν τραπέζια κουζίνας, τραπέζια τραπεζαρίας, τραπεζάκια μικρά, μεγάλα, μεσαία... Μερικοί έχουν όλα τα παραπάνω, άλλοι έχουν μόνο ένα. Στο δικό μας σπίτι έχουμε βολευτεί με ένα μεγάλο τραπέζι τραπεζαρίας. Εκεί τρώμε οικογενειακώς, δουλεύουμε, παίζουμε χαρτιά! Είτε το έχετε για διασκέδαση, είτε για εργασία είτε απλά για να γεμίσετε ένα δωμάτιο το τραπέζι είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι.

#3. Μια Άνετη Καρέκλα

Εκτός από τον καναπέ, μια καλή ιδέα είναι να έχετε και μια άνετη καρέκλα στο σπίτι σας. Ποιος δεν αγαπά να κάθεται εκεί με το αγαπημένο του βιβλίο, να σκεπάζεται με μια ζεστή κουβερτούλα το χειμώνα ή να παρακολουθεί ένα σημαντικό αγώνα;  Μια μεγάλη και άνετη καρέκλα συμπληρώνει ένα δωμάτιο και το κάνει πιο οικείο, φιλικό.

#4. Κρεβάτι

Κρεβάτι… Σχεδόν ο καθένας χρειάζεται ένα, οπότε αυτό το έπιπλο είναι αρκετά αυτονόητο. Ένα κρεβάτι δεν είναι μόνο ένα κρεβάτι, είναι το μέρος που το σώμα σας ανακάμπτει μετά από μια κουραστική μέρα. Κάθε φορά που βρίσκεστε στο κρεβάτι σας – μεγάλο ή μικρό, σταθερό ή μαλακό, άνετο ή ακριβώς έτσι-έτσι, το υπόλοιπο σώμα σας χαλαρώνει και ξεκουράζετε.

#5. Βιβλιοθήκη

Ναι, χρειάζεται κι όχι απαραίτητα μόνο για τα βιβλία! Κάποιοι μπορεί να έχετε τόνους βιβλίων, άλλοι όχι. Μπορείτε να την διακοσμήσετε με φωτογραφίες, αναμνηστικά αντικείμενα κ.λπ.

Πάντα θα υπάρχουν απεριόριστες επιλογές στα έπιπλα που θα επιλέξετε. Ο καθένας έχει διαφορετική αισθητική, διαφορετικούς τρόπους ζωής, διαφορετικούς τρόπους χρήσης των χώρων του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με αυτά τα πέντε έπιπλα μπορείτε να μεταμορφώσετε τον κάθε χώρο!

Πηγή

About Author