Αφιέρωμα: Κόκκινη Κλωστή Δεμένη Ένας αποκεντρωμένος εκδοτικός οίκος αποκλειστικά αφιερωμένος στο παιδικό βιβλίο! -Thisisus.gr

Αφιέρωμα: Κόκκινη Κλωστή Δεμένη Ένας αποκεντρωμένος εκδοτικός οίκος αποκλειστικά αφιερωμένος στο παιδικό βιβλίο! -Thisisus.gr

Αφιέρωμα: Κόκκινη Κλωστή Δεμένη Ένας αποκεντρωμένος εκδοτικός οίκος αποκλειστικά αφιερωμένος στο παιδικό βιβλίο!

Γράφει για το Thisisus η Γεωργία Σουβατζή

Είναι περίεργο για έναν άνθρωπο που ασχολείται με την έκδοση των βιβλίων να βρίσκεται εκτός Αθηνών, την πόλη που, στον μεγαλύτερο βαθμό, ορίζει την εκδοτική παραγωγή, ενώ υπάρχουν μόλις μερικά ελάχιστα παραδείγματα εκτός των στενών της ορίων για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα!

Οι εκδόσεις Κόκκινη Κλωστή Δεμένη είναι ένας από αυτούς τους εκδοτικούς οίκους και η Κατερίνα Καρατζά, το κεντρικό πρόσωπο πίσω από τις εκδόσεις,  μας αποδεικνύει ότι τα καλά βιβλία, μπορούν να φτάσουν παντού από όποιο μέρος κι αν βρίσκεσαι!

Με έδρα την Πάτρα, οι εκδόσεις Κόκκινη Κλωστή Δεμένη, είναι αφιερωμένες αποκλειστικά στο παιδικό βιβλίο από την αρχή της δημιουργίας τους.

Βιβλία ξενόγλωσσα από μερικούς από τους σημαντικότερους δημιουργούς (συγγραφείς και εικονογράφους) και, φυσικά,  βιβλία Ελλήνων συγγραφέων, περιλαμβάνονται σε έναν εξαιρετικά πλούσιο κατάλογο με δεκάδες βιβλία που έχουν αγαπηθεί και συνεχίζουν ακάθεκτα!

Ιστορίες με πρωταγωνιστές τους πιο χαριτωμένους ήρωες, βιβλία με σπουδαία μηνύματα για κάθε μικρό και μεγάλο αναγνώστη, βιβλία που ενισχύουν την εκπαιδευτική διάσταση των εξωσχολικών αναγνωσμάτων, τη φαντασία και την δημιουργικότητα, ανάμεσα στα οποία το αναγνωστικό κοινό μπορεί να βρει τα πιο αγαπημένα του.

Για την Κόκκινη Κλωστή Δεμένη, το βιβλίο δεν είναι απλώς ένα ανάγνωσμα αλλά ένα εργαλείο που θα βοηθήσει το παιδί και θα του μεταφέρει αξίες και διδάγματα χρήσιμα για το μέλλον του, ένα εργαλείο που θα καλλιεργήσει τη φαντασία του, ένα στοιχείο από το οποίο τα παιδιά απομακρύνονται ήδη από πολύ μικρή ηλικία.

Κάπου εδώ, αξίζει να κάνουμε ξεχωριστή μνεία σε μερικά από τα γνωστότερα και πιο αγαπητά βιβλία των εκδόσεων και σας παροτρύνουμε να αναζητήσετε το δικό σας αγαπημένο άμεσα!

Ένα υπέροχο βιβλίο που μιλάει στα παιδιά για την αγάπη και τον έρωτα, ένα από τα ελάχιστα που μπορεί να βρει κανείς για το θέμα αυτό και που να απευθύνεται στα παιδιά με τρόπο τρυφερό και συγκινητικό.

Το βιβλίο θα το βρείτε εδώ

Υποψήφιο για το Κρατικό Βραβείο, το βιβλίο αυτό μιλάει για όλες τις κακοτοπιές που μπορεί να συναντήσει ένα παιδί και είναι σημαντικό να έχει προετοιμαστεί, όπως για παράδειγμα, την παρουσία ενός ξένου ανθρώπου που προσπαθεί να το προσεγγίσει.

Το βιβλίο θα το βρείτε εδώ

Το πιο αγαπημένο best seller και βιβλιοφιλικό βιβλίο που θα διαβάσετε ποτέ!

Το βιβλίο θα το βρείτε εδώ

Το πιο εντυπωσιακό βιβλίο που θα ανοίξει ποτέ του ένας βιβλιόφιλος, είναι αυτό! Ένα πραγματικό έργο τέχνης, με εκθαμβωτικές ελαιογραφίες και μια εντυπωσιακή νωπογραφία με μολύβια και ακουαρέλες που ξεδιπλώνεται σε μήκος 8 μέτρων που μας ταξιδεύει στην Ιαπωνία μέσα από την συναρπαστική ιστορία της Μαντάμ Μπατερφλάι.

Το βιβλίο θα το βρείτε εδώ

Αν πάλι θέλεις να διαβάσεις την κλασική ιστορία του πιο γλυκού ελαφιού, πρέπει να πιάσεις στα χέρια σου αυτό το βιβλίο που με τα διάτρητα μέρη του θα κάνει την ανάγνωση μια απολαυστική εμπειρία.

Το βιβλίο θα το βρείτε εδώ

About Author

Προσθέστε Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *