Αγαπημένα παιδικά βιβλία μυστηρίου part 2! -Thisisus.gr

Αγαπημένα παιδικά  βιβλία μυστηρίου part 2! -Thisisus.gr

Θα συνεχίσω με το ίδιο ενδιαφέρον να σας παρουσιάσω και τα υπόλοιπα αγαπημένα μου παιδικά βιβλία μυστηρίου! Είναι μια κατηγορία άλλωστε που δεν τελειώνει με τίποτα! Ευτυχώς δηλαδή γιατί κάτι πρέπει να διαβάζουμε κι εμείς οι μαμάδες!!! Όταν θα έχετε λοιπόν  λίγο χρόνο ελεύθερο, καθίστε δίπλα δίπλα με το παιδί σας και ανοίξτε παρέα από ένα βιβλίο μυστηρίου! Αξίζει να την μοιραστείτε αυτήν την εμπειρία! Αν ρωτάτε εμένα… εγώ θα έφτιαχνα και μια ζεστή σοκολάτα! Enjoy!

Ντετέκτιβ Ρόνι

ντετέκτιβ ρόνι

Λοιπόν, ο Ντετέκτιβ Ρόνι τρώει τους κακούς λάχανο! Αυτό το βιβλίο είναι αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά που τους αρέσουν οι πλάκες και η περιπέτεια, που βλέπουν κακούς και θανάσιμους κινδύνους και δε φοβούνται να προχωρήσουν προς τα εμπρός. Συνεχίστε ν’ αγωνίζεστε φίλοι, συνεχίστε ν’ αγωνίζεστε. Να είστε θαρραλέοι, να είστε περίεργοι, να είστε Ντετέκτιβ!

Κορνήλιος Κρικ σκίουρος Ντετέκτιβ- όλες οι ιστορίες

κορνήλιος κρικ

Είναι σκίουρος, είναι ντετέκτιβ, είναι βραβευμένο βιβλίο, είναι του Κορτώ….εεε… τι άλλο να θέλουμε! Τέσσερις ιστορίες σε ένα βιβλίο, με ήρωες γεμάτους χιούμορ και τόσο μα τόσο έξυπνο τέλος! Για όλες τις ηλικίες εννοείται!

Κοκός και Αλμπέρτα

Ο Κοκός και η Αλμπέρτα είναι ινδικά χοιρίδια που με την βοήθεια μας λύνουν… τι άλλο… μυστήρια! Στη σειρά βιβλίων περιλαμβάνονται σελίδες με γρίφους που πρέπει να λύσουν τα ίδια τα παιδιά! Χαριτωμένες ιστορίες μυστηρίου ειδικά για μικρές ηλικίες!

Παλιά παιδικά βιβλία μυστηρίου!

Παλιά παιδικά βιβλία μυστηρίου

Εδώ σας ξεγέλασα λιγάκι! Δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω! Σ’ αυτήν την κατηγορία είναι όλα τα παλιά κι αγαπημένα δικά μας παιδικά βιβλία μυστηρίου. Ψάξτε σε αποθήκες, ντουλάπια, βιβλιοθήκες και εμφανίστε τους θυσαυρούς σας στα παιδιά! Αν δεν έχετε παλιά παιδικά βιβλία μυστηρίου (πλέον τα περισσότερα έχουν επανακυκλοφορήσει)  μπορείτε να πάτε παρέα με τα παιδιά σας σε μια δημοτική δανειστική βιβλιοθήκη και να τα ανακαλύψετε μαζί! Οι αναμνήσεις και η συγκίνηση είναι αυτά που κάνουν ένα βιβλίο να είναι πολύτιμο!

Χαρείτε τα βιβλία σας, παλιά και καινούρια παρέα με τα παιδιά σας και αυτές οι αναμνήσεις είναι που θα σας συντροφεύουν για μια ζωή!

Διαβάστε ακόμη το Αγαπημένα παιδικά βιβλία μυστηρίου!

Σοφία

About Author