Αγγλία: γεννητούρια στην οικεία Τζόνσον – Thisisus.gr

Αγγλία: γεννητούρια στην οικεία Τζόνσον – Thisisus.gr

Μετα τον κορονοιο γεννητούρια στη Νταουνινγκ Στριτ.

Πέρασε κορονοιο, εισήχθη στην Εντατική, βγήκε ανάρρωσε πλήρως, επέστρεψε στα καθήκοντά του και δυο μερες μετά η συντροφός του γέννησε.

Ο λόγος για τον πρωθυπουργό της Βρετανίας, Μπορις Τζόνσον ο οποίος το πρωί παραβρέθηκε στα γεννητούρια του έκτου του παιδιού.

Ο τοκετός προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη της Βρετανίας καθώς τα βρετανικά ταμπλόιντ υπολόγιζαν την ημερομηνία τοκετού, η οποία ουδέποτε είχε ανακοινωθεί, μέσα στο καλοκαίρι.

Έτσι το έκτο τέκνο του βρετανού πρωθυπουργού έπιασε στον ύπνο τον βρεατανικό τύπο, ο οποίος δεν αποκλείει το παιδί να είναι πρόωρο.

Το μόνο σιγουρο είναι πάντως πως Μπόρις Τζόνσον και Κάρι Σίμοντς υποδέθηκαν τα ξημερώματα τον γιό τους, ο τοκετός πραγματοποιηθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο του Λόνδίνου, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό σε ποιο.

Ο βρετανός πρωθυπουργός ήταν καθόλη τη διάρκεια του τοκετού στο πλευρό της συντρόφου του ενώ παραμένει άγνωστο αν θα κανει χρήση της άδειας πατρότητας  που δικαιούται όπως είχε προαναγγείλει τον Μάρτιο, πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού, πριν νοσήσει ο ίδιος και πριν η Βρετανία να θρηνήσει δεκάδες χιλιάδες νεκρούς.

Το ζευγάρι τηρώντας τα μέτρα της καραντίνας μετά την ασθένεια του Μπόρις Τζόνσον, είχε να συναντηθεί αρκετές εβδομάδες και επανενώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Η αναγγελία της εγκυμοσύνης είχε γίνει μόλις πριν από δύο μήνες στις 29 Φεβρουραίου λίγες μέρες μετά το επίσημο διαζύγιο του βρετανού πρωθυπουργού.

Ο βρετανός πρωθυπουργός έχει 4 παιδιά από την πρώην σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ, ενώ σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, το πέμπτο παιδί του Μπόρις Τζόνσον γεννήθηκε το 2009 από τη σχέση του με την σύμβουλο τέχνης Helen Macintyre.

Δείτε επίσης

Οι επτά φάσεις για τη ” νέα κανονικότητα ”

About Author