Ακούστε τα αγαπημένα σας παιδικά βιβλία στον Μικρό Αναγνώστη –Thisisus.gr

Ακούστε τα αγαπημένα σας παιδικά βιβλία στον Μικρό Αναγνώστη –Thisisus.gr

Γονείς και γιαγιάδες ψάχνουμε με πάθος τρόπους να απασχολήσουμε δημιουργικά τα παιδιά μας. Εμείς σας έχουμε μια πρόταση που αξίζει να απολαμβάνετε καθ΄όλη την διάρκεια της χρονιάς!

Ελάτε λοιπόν, να γνωρίσουμε τον Μικρό Αναγνώστη! Ο Μικρός Αναγνώστης http://www.mikrosanagnostis.gr/ είναι μια σελίδα με πολλές πληροφορίες γύρω από το παιδικό βιβλίο. Το πιο ενδιαφέρον όμως κομμάτι της σελίδας είναι η στήλη «Να σου πω μια Ιστορία». Ιστορίες από τα αγαπημένα μας βιβλία ζωντανεύουν μέσα από τις φωνές και τις αφηγήσεις αγαπημένων ηθοποιών!

Να σου πω μια ιστορία - μικρός αναγνώστης

Την ώρα που τα παιδιά μας ακούνε την ιστορία έχουν την δυνατότητα να ξεφυλλίζουν το ψηφιακό βιβλίο!

Η «Πουπού και η Καρλότα» του Ευγένιου Τριβιζά, «Ο Μεγάλος περίπατος του Πέτρου» της Άλκης Ζέη, «Ο Φεγγαροσκεπαστής» Του Eric Puybaret και άλλα πολλά υπέροχα βιβλία σας περιμένουν να τα απολαύσετε στον μικρό αναγνώστη!

About Author

2 Σχόλιο(α)

  • by ΦΑΙΔΡΑ ΤΡΑΝΤΑΚΗ Posted 17 Μαρτίου 2020 6:39 μμ

    Καλησπέρα! Το έχετε φτιάξει έτσι ώστε να μπορούν τα παιδιά να τα βλεπουν μόνο σε κινητά ή H/Y . Εγω Προσωπικά Θέλω ο μικρός μου να αποφεύγει και τα δύο και προσπάθησα να το δει μέσω smart tv το οποίο δεν γίνετε. Αν μπορείτε να το διορθώσετε θα ήταν τέλειο !!!! Κατά τα άλλα είναι υπέροχη ιδέα. Συγχαρητήρια!

    • by ThisIsUs Posted 18 Μαρτίου 2020 2:41 μμ

      Καλησπέρα σας! Χαρήκαμε που βρήκατε ενδιαφέρον το θέμα. Σε σχέση με την προβολή στην smart tv δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Εμείς απλά σας παραπέμπουμε στην σελίδα του Μικρού Αναγνώστη. Ίσως να βοηθούσε αν επικοινωνούσατε μαζί τους. Καλή συνέχεια!

Τα σχόλια είναι κλειδωμένα.