Ακούστε το τραγούδι: “Ύμνος στη μητέρα” απο Δημοτικά της Ξάνθης – Thisisus.gr

Ακούστε το τραγούδι: “Ύμνος στη μητέρα” απο Δημοτικά της Ξάνθης – Thisisus.gr

Το τελευταίο διάστημα έχουμε ακούσει πολλά τραγούδια απο Δημοτικά της Ξάνθης. Το ταλέντο, το μεράκι και η δημιουργικότητα της μουσικού Ιωάννας Αμπατζίδου και των μαθητών της συνεχίζεται με το τραγούδι “Ύμνος στη μητέρα”. Στο τραγούδι συνεργάστηκαν το 10ο και 12ο Δημοτικό σχολείο Ξάνθης.

Οι μαθητές απ’ το 10ο και 12ο Δημοτικό σχολείο Ξάνθης, ενώνουν τις φωνές τους και τραγουδούν τον “Ύμνο στη Μητέρα”,αφιερώνοντάς τον στις μανούλες τους και στις μανούλες όλου του κόσμου. Γιατι κάποιες αξίες δε γιορτάζονται μονάχα μια μέρα αλλά όλο το χρόνο. Η διδασκαλία του τραγουδιού έγινε υπό την επίβλεψη των δασκάλων μουσικής των σχολείων τους,Ιωάννας και Αθηνάς Αμπατζίδου. Οι στίχοι είναι του Γεωργίου Αθανασιάδη-Νόβα.Η μελοποίηση αυτών ανήκει στην Αμπατζίδου Ιωάννα.

Παίζουν οι μουσικοί:

Εκδόσεις Παπαδόπουλος
  • Αμπατζίδου Ιωάννα: Πιάνο
  • Αμπατζίδου Αθηνά: Βιολοντσέλο
  • Μανανά Μαρία:Βιολί
  • Βόιτσος Κώστας:Κιθάρα

Συμμετέχουν οι μαθητές:

  • 10ο Δημοτικό Σχολείο Αθανασία Ορφανίδη,Βούλα Σιμονίδου,Θεοδώρα Παπαδοπούλου,Κωνσταντίνος Ορφανίδης,Μπαράν Γκιριτλί,Κύρα Παπαγιαννάκη,Αναστασία Συνικιώτη,Αναστασία Χατζηεφραιμίδου,Στέλλα Ορφανίδη,Μαρία Τσάκαλου,Εβελίνα Παυλίδου,Κωνσταντίνος Καραπαναγιώτης,Βασίλης Κερεμιτσής,Ευθυμία Φιλιππίδου,Μπερέν Κίρτσαλη,Εγκέ Τσαρεκτσή,Δανάη Λώλου,Ηρακλής Μπουραζάνης,Ελένη Θεοδωρίδου,Ραμί Χατζή Αλή.
  • 12ο Δημοτικό Σχολείο Διώνη Παρασχάκη,Εμμανουήλ Τσίπος,Δέσποινα Πούλιου,Ελένη Χοτζακιανή,Γιώργος Εδίρνελης,Θεόδωρος Μαλκογιαννιδης,Αθανάσιος-Νικόλαος Δομνίδης,Φωτεινή Ζαϊτίδη,Μελίσα Μπενγκί,Μάριος Μπουρδούβαλης,Αθανάσιος Κυριακίδης.
About Author