ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ: Νέο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι – Thisisus.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ: Νέο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι  – Thisisus.gr

Στην προηγούμενη καραντίνα ετοιμάσαμε μαζί με τις κόρες μου το παραμύθι ” Η κυρία Θεραπεία” ε σε αυτήν την καραντίνα με αφορμή τη δράση με το χριστουγεννιάτικο παραμύθι που ξεκινήσαμε μαζί με την Μπία Βρεττού απο το beachild.gr γεννήθηκε το τραγούδι ” Η μαγεία των Χριστουγέννων”.

Μια που έγραψα λοιπόν τους στίχους και μία που το έστειλα στην αγαπημένη και υπερταλαντούχα φίλη μου Λυδία Σέρβου. Εμπνεύστηκε τη μουσική, πήγε στο στούντιο και…τα ταμ! Έτοιμο το τραγούδι μας.

Μικρά παιδιά χαρά γεμάτα …

Η ηχογράφηση έγινε στο στούντιο Μέλισμα, στον ήχο ήταν ο Ηλίας Λάκκας και ερμηνεύουν οι: Λυδία Σέρβου και Φωτεινή Κομπορόζου.

Στη συνέχεια ανέλαβε ο σκηνοθέτης Μιχαήλ Μαυρομούστακος για να δώσει εικόνα στο τραγούδι. Έχοντας ενάντια μας τον κορονοϊό και μαζί μας γονείς που θέλησαν να μοιραστούν κάποιες φωτογραφίες των παιδιών τους καταφέραμε και δημιουργήσαμε το πιο κάτω βίντεο.

Ευχόμαστε αυτό το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι να σας θυμήσει τη σημασία της μαγείας των Χριστουγέννων, κάτι που όλοι μας έχουμε ανάγκη αυτές τις μέρες. Μη σπαταλάτε τις λέξεις και την αγάπη σας σκορπίστε τα με σύνεση εκεί που αξίζουν.

Γιατί που είναι στην τελική αυτή η μαγεία;

Όπως λέει και το τραγούδι:

Είναι η αγάπη μες την καρδιά μας

είναι το γέλιο μικρών παιδιών

Είναι η αλήθεια της αγκαλιάς μας

Κι όλου του κόσμου τα σ’αγαπώ.

Ψάξε στο δάσος και στις πλατείες

Ψάξε στα σύννεφα στον ουρανό

Άκου καλά τις μελωδίες

Κλείσε τα μάτια και πιάσε ρυθμό…”

Καλή ακρόαση!!!

Σας στέλνω την πιο τεράστια αγκαλιά του σύμπαντος,

Μαρίνα.

Υπ. Σας ευχαριστώ όλους σας για τη συμβολή και την εμπιστοσύνη Mπία, Αγγελική, Αναστασία, Μαρία, Ελεάννα, Σταύρο, Λίνα, Γαβριέλα και Νίκο και όποιον έχω ξεχάσει!

About Author