Χειροποίητα ρούχα μητρότητας, ρούχα και αξεσουάρ για γυναίκες, βρέφη και παιδιά Areti et al. Tailormade -Thisisus.gr

Χειροποίητα ρούχα μητρότητας, ρούχα και αξεσουάρ για γυναίκες, βρέφη και παιδιά Areti et al. Tailormade -Thisisus.gr

Χειροποίητα ρούχα μητρότητας, ρούχα και αξεσουάρ για γυναίκες, βρέφη και παιδιά Areti et al. Tailormade

Είμαι η Αρετή, 38 σχεδόν Φεβρουαρίων – ή όπως μου αρέσει να λέω “28 και 10 χρόνια μάνα” και είμαι η ιδιοκτήτρια και δημιουργός της “Areti et al. Tailormade”.

Το όνομα του brand δηλώνει όλα όσα εμπεριέχει, αντικατοπτρίζει και αντιπροσωπεύει η φιλοσοφία μας. Η εταιρεία είναι one woman show. Όμως αυτή η woman (Areti), χωρίς συνεργάτες και υποστηρικτικό περιβάλλον(et al.), δεν θα ήταν εδώ που είναι σήμερα. Να φτιάχνει δηλαδή όλα αυτά τα προϊόντα στα μέτρα της κάθε πελάτισσας(Tailormade).

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Η “Areti et al.” “γεννήθηκε” ένα απόγευμα του Νοέμβρη, το – όχι και τόσο – μακρινό 2016, όταν πάνω σε μια συζήτηση που αφορούσε τα “κενά” της αγοράς στο κομμάτι της ένδυσης, ο σύζυγός μου πρότεινε να φτιάξουμε ένα φούτερ θηλασμού.

Εκείνη την περίοδο ήμουν ήδη μακροχρόνια θηλάζουσα και άνεργη μαμά, όταν ξεκίνησα να βοηθάω τους γονείς μου στην οικογενειακή βιοτεχνία κατασκευής γυναικείων ρούχων. Ούσα ανήσυχο πνεύμα, προσπαθούσα να βρω ιδέες ώστε να φτιάξουμε κάτι φρέσκο, πρακτικό, ποιοτικό, οικονομικό και φυσικά tailormade. Η ιδέα του συζύγου ήταν η σπίθα που πυροδότησε το ξεκίνημα του ταξιδιού μου – μας, στον κόσμο της κατασκευής ρούχων για θηλάζουσες γυναίκες. Γνώριζα πολύ καλά τις προκλήσεις του δημόσιου θηλασμού, ειδικά τον χειμώνα, οπότε ήξερα απ’ την αρχή ότι η συγκεκριμένη λύση ήταν καινοτόμα, πρακτική και ταυτόχρονα cozy και θηλυκή. Και την “αγκάλιασαν” αυτην την ιδέα πολλές θηλάζουσες γυναίκες!

Ξεκινήσαμε λοιπόν, με φούτερ μπλούζες, φορέματα και μπλουζάκια θηλασμού για όλον τον χρόνο με κύριο moto μας #keep_θηλάζing.

Από τότε μέχρι τώρα, αφουγκραζόμενοι πάντα τις ανάγκες της αγοράς και των πιστών πελατισσών μας, η ποικιλία των προϊόντων μας έχει μεγαλώσει και εμπλουτιστεί με νέα είδη, σχέδια, υφάσματα, ιδέες κλπ., ενώ συνεργαζόμαστε πια και με άλλες εταιρείες, οι οποίες μας εφοδιάζουν με προϊόντα αντίστοιχης ποιότητας, διευρύνοντας έτσι τον κατάλογό μας.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα της δουλειάς μας και bestseller προϊόντα μας είναι η φούτερ θηλασμού Basic (με φερμουάρ 2 κατευθύνσεων), η πολυμορφική ζακέτα babywearing και εγκυμοσύνης 3σε1 και η XL τσάντα θαλάσσης.

Στο νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε όλα μας τα προϊόντα σε προσφορά.

Χειροποίητα ρούχα μητρότητας και ρούχα και αξεσουάρ για γυναίκες, βρέφη και παιδιά.

Στο group μας στο facebook “Areti et al. Tailormade- Δημιουργίες ραπτικής και όχι μόνο” αλλά και στην αντίστοιχη σελίδα μας, θα δείτε δημοσιεύσεις με δημιουργίες μας αλλά και ειδικές παραγγελίες που έχουν γίνει από γυναίκες και μαμάδες, γι’ αυτές και τις οικογένειες τους.

Υποστηρίζουμε την slow fashion και τις χειροποίητες δημιουργίες παντός είδους. Γι’ αυτό αν θέλεις κι εσύ, #Επένδυσε_στην_άνεση_σου, παρήγγειλε τα Areti et al. Tailormade” ρούχα σου και δεν θα το μετανιώσεις! Στο υπόσχομαι!

Γιατί να θυμάσαι, πως ό,τι φτιάχνεται για τον καθένα χωριστά, φτιάχνεται με αγάπη, πάθος και μεράκι!

Xoxo

Αρετή Σ.

About Author