Αστυνομικός υιοθετεί κοριτσάκι που διέσωσε – Thisisus.gr

Αστυνομικός υιοθετεί κοριτσάκι που διέσωσε – Thisisus.gr

H ζωή μπορεί να είναι πραγματικά απρόβλεπτη, ποτέ δεν ξέρεις πραγματικά τι σου επιφυλάσσει η μοίρα κι αυτός ακριβώς συνέβη στην ιστορία που θα σας μεταφέρουμε.

Πως μια απλή νυχτερινή κλήση για τον έλεγχο μιας κατοικίας, άλλαξε τη ζωή του αξιωματικού που απάντησε στην κλήση και στο κοριτσάκι που διέσωσε.

Ήταν Μάρτιος του 2018 και ο λοχίας Brian Zach κι οι αξιωματικοί του ήταν σε περιπολία όταν ήρθε μια κλήση που αφορούσε τον έλεγχο μιας κατοικίας. Αυτό που συνάντησαν εκεί θα άλλαζε για πάντα τη ζωή του λοχία Μπράιαν. Στο σπίτι διέμενε ένα 4χρονο κορίτσι, η Kaila μαζί με τους φροντιστές της, οι οποίοι την κακομεταχειρίζονταν.

Οι φροντιστές της συνελήφθησαν, ενώ ο Μπράιαν πέρασε όλη τη νύχτα προσπαθώντας να παρηγορήσει το φοβισμένο κοριτσάκι. Πέρασαν τον χρόνο τους ζωγραφίζοντας και τρώγοντας μαζί, όπως ακριβώς θα έκανε κι ένας γονιός με το παιδί του.

Ο Brian προσπάθησε να κάνει την Kaila να αισθανθεί όσο το δυνατόν καλύτερα, μετά από αυτό που είχε βιώσει, κρατώντας της το χέρι και συζητώντας μαζί της. Όταν έφτασε ο ντετέκτιβ που ήταν υπεύθυνος για την υπόθεση, μετέφεραν την Kaila στο νοσοκομείο για να αξιολογηθεί η σωματική και ψυχική της κατάσταση.

Μόλις επέστρεψε το σπίτι του, ο Brian εξήγησε στη σύζυγό του τι είχε συμβεί και όπως είπε αργότερα η ίδια τον είδε να γυρνάει σπίτι με μια χαρά τύπου: “Σήμερα συνάντησα το πιο χαριτωμένο κοριτσάκι που ‘χω δει ποτέ στη ζωή μου. Πέρασα τέλεια“.

Εθελοντές/θετοί γονείς

Παρόλο που ο Brian και ο Cierra ήταν ήδη γονείς δύο άλλων παιδιών, αποφάσισαν να γίνουν εθελοντές και να γίνουν οι θετοί γονείς της Kaila, καθώς οι υπηρεσίες προστασίας παιδιών δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν κάποιους συγγενείς.

Όταν η μικρή Kaila έφτασε στο σπίτι τους, κυριολεκτικά δεν είχε τίποτα μαζί της, εκτός από ένα φλιτζάνι και μια τσάντα γεμάτη ρούχα πολύ μεγαλύτερα σε μέγεθος. Το κοριτσάκι ήταν φοβισμένο και σωματικά τραυματισμένο καθώς είχε υποστεί κακοποίηση από τους φροντιστές της.

Σαν μέλος της οικογένειας του Brian και της Cierra, η Kaila άρχισε γρήγορα να αισθάνεται καλύτερα στο σπίτι και να συνδέεται με την οικογένειά τους. Σχεδόν αμέσως άρχισε να φωνάζει την Cierra “μαμά”, ενώ της πήρε λίγο περισσότερο χρόνο για να αρχίσει να φωνάζει τον Brian “μπαμπά”.

Όπως λέει αστειευόμενος ο Brian ” Ήμουν αυτός ο “κύριος” για μια δυο βδομάδες και άρχισα να γίνομαι μπαμπάς όταν ξεκίνησε το νηπιαγωγείο“.

Οι Ζακ συνδέθηκαν πολύ με τη μικρή και δεν ήθελαν να αποχωριστούν. Όπως εξήγησε ο Μπράιαν,”ζούσαμε κάθε εβδομάδα με την ανασφάλεια, καθώς δεν γνωρίζαμε αν θα επέστρεφε στους βιολογικούς γονείς της ή πόσο καιρό θα την κρατούσαμε“.

Ήθελαν πραγματικά η Kaila να είναι μέλος της οικογένειάς τους, μόνιμα. Και η επιθυμία τους πραγματοποιήθηκε όταν στις 13 Αυγούστου ήταν σε θέση να υιοθετήσουν επίσημα την Kaila. Η τελετή υιοθεσίας πραγματοποιήθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας Mohave στη λίμνη Havasu City.

Ένα με την οικογένεια

Σιγά-σιγά η Kaila έγινε ένα με την οικογένεια, άρχισε να πηγαίνει κανονικά στο νηπιαγωγείο και μάλιστα ενεργά μιλώντας, καθώς στην αρχή δεν μπορούσε λόγω της παραμέλησης και της κακοποίησης που είχε συναντήσει στα χέρια των φροντιστών της. Το κορίτσι άνθισε!

Αυτή η ιστορία ελπίζουμε ότι θα αποτελέσει παράδειγμα για άλλες οικογένειες, που διστάζουν να υιοθετήσουν παιδιά.

Ας κλείσουμε την ιστορία με τα λόγια της Cierra, “σίγουρα θα ενθάρρυνα τους ανθρώπους να το κάνουν επειδή υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά που χρειάζονται φροντίδα. Αξίζει να το κάνετε ακόμα κι αν είναι μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Το καλό που θα κάνετε είναι τεράστιο”.

Αναλυτικά μπορείτε να τα δείτε όλα στο βίντεο που ακολουθεί.

About Author