Οι Burger Project στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών -Thisisus.gr

Οι Burger Project στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών -Thisisus.gr

Το Σάββατο 8 Ιουλίου, οι αγαπημένοι μικρών και μεγάλων  Burger Project επιστρέφουν ανανεωμένοι και δροσεροί για ένα χορταστικό εφ’ όλης της ύλης οικογενειακό πάρτι στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, όπου παιδιά μαμάδες, μπαμπάδες, θείοι και θείες, νονοί, νονές, παππούδες και γιαγιάδες είναι όλοι ευπρόσδεκτοί!

Στο πρόγραμμα μπαίνουν οι γνωστές επιτυχίες των Burger Project αλλά και καινούργια τραγούδια, χιούμορ και αυτοσχεδιασμός, διαδραστικά μουσικά παιχνίδια αλλά και απρόσμενα κομμάτια απ’ το παγκόσμιο ρεπερτόριο.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.00 με ένα ξεσηκωτικό DJ Set από το Bobos Family Radio καθώς και ένα περιφερόμενο Bubble & Juggling δρώμενο από τους Kokoika. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 19.00 και το πρόγραμμα θα κλείσει με ένα DJ Set από τους ίδιους τους μουσικούς του συγκροτήματος.

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Μικροί και μεγάλοι γινόμαστε μια παρέα και ανταλλάσσουμε καλοκαιρινές ευχές, χορεύοντας στους αγαπημένους ρυθμούς των Burger Project!

Η εκδήλωση είναι μια συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής, της Mellow Productions και υποστηρίζεται ενεργά από το Bobos Arts Festival.

Ένα μουσικό ταξίδι με χορευτική και παιχνιδιάρικη διάθεση. Μην το χάσετε !

Συμπαραγωγή: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών  & ΣΟΕΛ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Οι εκδηλώσεις στον Κήπο του Μεγάρου κάθε καλοκαίρι γίνονται στο γρασίδι. Οι θεατές μπορούν να φέρουν μαζί τους μαξιλάρια ή ριχτάρια.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ

  • Σάββατο 08.07.2023, 18:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

  • Γενική Είσοδος: 10€

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

18.00 – 19.00: Bobos DJ Set & Bubble – Juggling (περιφερόμενο)

19.00 – 20.15: Συναυλία

20.15 – 22:00: Burger Project DJ Set

About Author