Ντετέκτιβ Κλουζ «Η Μύτη της Θεάς» -Thisisus.gr

Ντετέκτιβ Κλουζ «Η Μύτη της Θεάς» -Thisisus.gr

Ο Ένας και Μοναδικός Ντετέκτιβ Κλουζ ξαναχτυπά! Ο Γίργκεν Μπανσέρους έρχεται αυτή τη φορά με τις καινούργιες περιπέτειες του Ντετέκτιβ Κλουζ να παίρνουν μέρος στην Αθήνα! Το ολοκαίνουργιο βιβλίο με τον πιο διάσημο παιδικό Ντετέκτιβ του κόσμου έρχεται φρέσκο και λαχταριστό και είναι έτσι ακριβώς όπως το περιμέναμε! Αυτή τη φορά όμως τα μυστήρια έχουν για φόντο την Ακρόπολη!

Ο Κλουζ μαζί με την φίλη του την Όλγα και την ανιψιά της την Μαρί ταξιδεύουν για την Αθήνα! Εκεί όπως συμβαίνει πάντα πέφτουν πάνω σε ένα άλυτο μυστήριο! Δύο παιδιά μικροί απατεώνες, η μύτη της Θεάς και ένας καινούργιος φίλος του Κλουζ, ο Ηρακλής έρχονται να δώσουν λύση στο μυστήριο και να μας χαρίσουν ώρες αγωνίας και διασκέδασης!

Ο Ντετέκτιβ Κλουζ μασάει τις αγαπημένες του Τσίχλες Κάρπεντερ και είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να λύσει το καινούργιο μυστήριο που εμφανίζεται όπως πάντα ξαφνικά μπροστά του!

Εγώ άργησα να σας τα γράψω όλα αυτά, γιατί ενώ το βιβλίο έφτασε στα χέρια μας εγκαίρως, ο γιος μου το διάβασε και το ξαναδιάβασε και το ξαναδιάβασε….. και η δική μου η σειρά άργησε πολύ!

Δεν χρειάζεται να σας πω πολλά παραπάνω! Για όσους ξέρουν, αγαπούν και λατρεύουν τον Ντετέκτιβ Κλουζ τρέξτε να πάρετε την μύτη της θεάς και να αποζημιωθείτε με μια ακόμα υπέροχη ιστορία του Μοναδικού μας αγαπημένου Ντετέκτιβ! Για όσους δεν τον ξέρετε… ακόμα… τι;;; Τώρα σοβαρά; Ένας είναι ο ήρωας που διαβάζουν τα παιδιά με μανία και δεν αφήνουν τα βιβλία του από τα χέρια τους! Είναι ευκαιρία μαζί με τον Ντετέκτιβ Κλουζ να ανακαλύψουν ότι αγαπούν και το διάβασμα!

Με αγάπη

Σοφία

Διαβάστε επίσης:

5 Βιβλία που θα τονώσουν την φαντασία και την δημιουργικότητα των παιδιών

Αγαπημένα παιδικά βιβλία μυστηρίου!

Αγαπημένα παιδικά βιβλία μυστηρίου part 2!

About Author