Η Διαφήμιση του ΑΒ Βασιλόπουλος για την Γιορτή του πατέρα που σπάει τα στερεότυπα –Thisisus.gr

Η Διαφήμιση του ΑΒ Βασιλόπουλος για την Γιορτή του πατέρα που σπάει τα στερεότυπα –Thisisus.gr

Η Διαφήμιση του ΑΒ Βασιλόπουλος για την γιορτή του Πατέρα είναι μια διαφήμιση που σπάει τα στερεότυπα και αξίζει την προσοχή μας! Μια ευαισθητοποιημένη διαφήμιση που δέχεται την διαφορετικότητα και προσεγγίζει την πατρότητα με έναν τόσο τρυφερό τρόπο!

Στα πλαίσια της καμπάνιας της «Για ό,τι θέλεις να είσαι», η γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ προβάλει ένα διαφορετικό πατρικό πρότυπο! Έναν μπαμπά οικείο και τρυφερό, διαφορετικό όμως από αυτόν των άλλων διαφημίσεων!

Η Εταιρεία επικοινώνησε μέσα από τα social media την εικόνα ενός μπαμπά που κρατάει τρυφερά την κόρη του  στην αγκαλιά του και εκείνη τον έχει βάψει και τον έχει μακιγιάρει με τα καλλυντικά της και στα μαλλιά του έχει πολύχρωμα κοκαλάκια και μια χαριτωμένη στέκα! Η εικόνα συνοδεύεται από τη λεζάντα “Για σένα και πριγκίπισσα γίνομαι”. Στην νέα εκδοχή της, συνοδεύεται από το μήνυμα “Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα. Χρόνια πολλά!”.

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Μια εικόνα ενός Μπαμπά σαν αυτούς που αγαπάμε που δεν φοβάται να παίξει με το παιδί του, να το αγκαλιάσει και να γίνει κι εκείνος για λίγο παιδί!

Ελπίζουμε στο μέλλον να δούμε περισσότερες τέτοιες πρωτοβουλίες  που μένουν μακριά από στερεοτυπικούς ρόλους που θέλουν τους μπαμπάδες άκαμπτους και απόμακρους!

Οι Μπαμπάδες που αγαπάμε έχουν ενέργεια για παιχνίδι, κυλιούνται στο πάτωμα μαζί με τα παιδιά τους και φορούν χωρίς φόβο κοκαλάκια στα μαλλιά!

Δείτε εδώ την Καμπάνια “Για ο,τι θέλεις να είσαι”

About Author