Διαβάσαμε το “Κάτι ΤΙ” της Μαρίνας Γιώτη – Thisisus.gr

Διαβάσαμε το “Κάτι ΤΙ” της Μαρίνας Γιώτη – Thisisus.gr

Η νέα σειρά “Μελισσάκια στα θρανία” της Μαρίνας Γιώτη άρχισε το ταξίδι της το Νοέμβριο του 2019, με το πρώτο βιβλίο “Δώσε λύση στο μελίσσι”, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ. Ο Μίλτος και η Μελίνα δυο μικρά μελισσάκια εμπλέκονται σε περιπέτειες τρελές που κάθε μία μας μεταφέρει κι από ένα μήνυμα.

Στη νέα τους περιπέτεια, λοιπόν, οι μελισσούλες έχουν να αντιμετωπίσουν ένα βαρύ χειμώνα, λιγοστή τροφή και… “ΚΑΤΙ ΤΙ;”. Ένα γιγάντιο χέρι άνοιξε την κυψέλη και άφησε μέσα το … ΚΑΤΙ ΤΙ; Οι μέλισσες χωρίζονται ξανά σε ομάδες προσπαθώντας να εξερευνήσουν, αγνοήσουν, επαναστατήσουν, δοκιμάσουν, αντισταθούν απέναντι στο …. νέο!

Ο φόβος που προκαλεί κάθε καινούριο έρχεται να αντισταθμιστεί στην ανάγκη άλλων για εξερεύνηση μέχρι που … Ε δε σας λέμε, εμείς εδώ σπόιλερ δεν κάνουμε!

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

“Όσοι τα καταφέρνουν, τα καταφέρνουν όχι γιατί δεν κάνουν λάθη, αλλά γιατί δεν τα παρατάνε ποτέ”

Κάτι τι; Μαρίνα Γιώτη, εκδόσεις Διόπτρα.

Η Μαρίνα Γιώτη δημιούργησε ένα κανονικό κόσμο στη κυψέλη της, που μοιάζει πολύ με τον κόσμο των ανθρώπων. Τόσο στον τρόπο λειτουργίας του όσο και στα συναισθήματα και στις καταστάσεις που βιώνουν οι μέλισσες. Τελικά τι είμαστε κι εμείς; Ένα μελίσσι που ζουζουνίζει σε μια καθημερινότητα που συμφωνούμε, διαφωνούμε και εν τέλη αποφασίζουμε.

Κάθε παραμύθι της Μαρίνας συνοδεύεται από εκπαιδευτικό υλικό που μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε εδώ.

Να ευχηθούμε καλοτάξιδο και καλή συνέχεια με όλη μας την αγάπη.

About Author