Διαβάστε δωρεάν 7.000 ιστορικά παιδικά βιβλία στην Βιβλιοθήκη Baldwin -Thisisus.gr

Διαβάστε δωρεάν 7.000 ιστορικά παιδικά βιβλία στην Βιβλιοθήκη Baldwin -Thisisus.gr

Εδώ μπορούμε να ανακαλύψουμε την ιστορία της παιδικής λογοτεχνίας! Δημοφιλή παιδικά αναγνώσματα του 19ου αιώνα!

Οι ψηφιακές συλλογές του Πανεπιστημίου της Φλόριντα

Οι ψηφιακές συλλογές του Πανεπιστημίου της Φλόριντα (UFDC) φιλοξενούν περισσότερες από 300 εξαιρετικές ψηφιακές συλλογές, που περιέχουν πάνω από 15 εκατομμύρια σελίδες, καλύπτοντας πάνω από 78 χιλιάδες θέματα σε σπάνια βιβλία, χειρόγραφα, αντίκες χάρτες, παιδική λογοτεχνία, εφημερίδες, διατριβές και σύνολα δεδομένων. Φωτογραφίες, προφορικές ιστορίες και πολλά άλλα για μόνιμη πρόσβαση και συντήρηση. Μέσω του UFDC, οι χρήστες έχουν δωρεάν και ανοιχτή πρόσβαση σε πλήρη, μοναδικά και σπάνια υλικά που κατέχουν το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα και τα συνεργαζόμενα ιδρύματα.

Βιβλιοθήκη ιστορικής παιδικής λογοτεχνίας Baldwin

Η βιβλιοθήκη ιστορικής παιδικής λογοτεχνίας Baldwin στο Τμήμα Ειδικών Συλλογών στις βιβλιοθήκες George A.Smathers του Πανεπιστημίου της Φλόριντα περιέχει περισσότερους από 115.000 τόμους που δημοσιεύθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Μεγάλη Βρετανία από τα μέσα του 1600 έως σήμερα.

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Η βιβλιοθήκη διαθέτει επίσης συλλογές χειρογράφων, πρωτότυπα έργα τέχνης και διάφορα παιχνίδια όπως επιτραπέζια παιχνίδια και παζλ.

Η βιβλιοθήκη Baldwin είναι γνωστή για συγκριτικές εκδόσεις βιβλίων, με ιδιαίτερη έμφαση στον Ροβινσώνα Κρούσο, τους μύθους του Αισώπου, και τις περιπέτειες της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων. Η βιβλιοθήκη διαθέτει επίσης τη μεγαλύτερη συλλογή πρώιμων αμερικανικών νεανικών έργων από όλα τα  ακαδημαϊκα ιδρυματα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εξερευνήστε ηλεκτρονικά περισσότερους από 7.000 ιστορικούς τίτλους μέσω της Βιβλιοθήκης Ιστορικής Παιδικής Λογοτεχνίας Baldwin του Πανεπιστημίου της Φλόριντα.

Θα βρείτε τα βιβλία εδώ:

ufdc.ufl.edu/collections

About Author