Δείτε Σήμερα Δωρεάν Τα μαγικά Μαξιλάρια του Ευγένιου Τριβιζά – Thisisus.gr

Δείτε Σήμερα Δωρεάν Τα μαγικά Μαξιλάρια του Ευγένιου Τριβιζά – Thisisus.gr

Η υπέροχη παράσταση «Τα μαγικά Μαξιλάρια»  του Ευγένιου Τριβιζά παρουσιάζεται από το Νέο Θέατρο Θεσσαλονίκης και έρχεται στο σπίτι σας με δωρεάν εισιτήριο για Σήμερα Δευτέρα 20 Απριλίου από τις 11πμ ως αύριο Τρίτη 21 Απριλίου στις 11πμ.  

«Μια χώρα χωρίς ουρανό. Ένας άπληστος άρχοντας με ένα χρυσό τηλεσκόπιο και ένα μαύρο φτερό. Ένας καταχθόνιος μυστικοσύμβουλος. Ένας νόμος που καταργεί τις Απόκριες, τα πάρτι των γενεθλίων και τις Κυριακές. Ένας ύπουλος αρχιμάγος. Μια παπαρούνα κατακόκκινη σαν φλόγα και χιλιάδες μαξιλάρια που έχουν κατασκευαστεί με σκοπό να στερήσουν τον κόσμο από τα όνειρα του. Αλλά τα όνειρα δε σβήνουν έτσι εύκολα. Απεναντίας, κάτι ονειράκια τοσαδά, που δεν σου γεμίζουν το μάτι, φουντώνουνε καμιά φορά, φουντώνουνε σαν τη φωτιά, γίνονται σίφουνας, λαίλαπα γίνονται και κάνουνε τον κόσμο άνω κάτω. Κάποτε λοιπόν στην Ουρανούπολη…»

Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, που σατιρίζει την εξουσία και τον αυταρχισμό και μας δείχνει την δύναμη των ονείρων!

Πατήστε να δείτε την θεατρική μεταφορά του υπέροχου παραμυθιού «Τα μαγικά Μαξιλάρια» του Ευγένιου Τριβιζά.

About Author

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς στο newsletter

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την προσπάθεια αποστολής του αιτήματός σας. ΠΑΡΑΚΑΛΩ προσπαθήστε ξανά.

This Is Us will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.