Δωρεάν Εφαρμογές για Εκμάθηση Ξένων Γλωσσών για παιδιά -Thisisus.gr

Δωρεάν Εφαρμογές για Εκμάθηση Ξένων Γλωσσών για παιδιά -Thisisus.gr

Η εκμάθηση ξένων Γλωσσών είναι όχι μόνο μια χρήσιμη αλλά και μια διασκεδαστική διαδικασία για τα παιδιά από όλες τις απόψεις! Το να μάθουν τα παιδιά μια ξένη γλώσσα και να μπορούν να επικοινωνούν με ανθρώπους στην άλλη άκρη της γης ανοίγει τους ορίζοντες και το μυαλό τους και τους μαθαίνει από νωρίς πως η πολυπολιτισμικότητα είναι μέρος της ζωής μας που απολαμβάνουμε να αγαπάμε!

Φροντίστε μαζί με την γνωριμία με μια ξένη γλώσσα να μιλήσετε μαζί με τα παιδιά σας και για όλα τα υπόλοιπα που την περιβάλουν! Πως είναι οι άνθρωποι που την μιλούν, σε ποιες χώρες μιλάνε τη συγκεκριμένη γλώσσα, ποιες είναι οι συνήθειες των ανθρώπων σε εκείνα τα μέρη, που βρίσκονται στον χάρτη, ποια είναι τα αγαπημένα τους φαγητά και πως είναι το κλίμα τους!

Ακούστε την μουσική της γλώσσας που έχετε επιλέξει να μάθετε και δείτε βίντεο με ανθρώπους να την μιλούν! Δοκιμάστε να φτιάξετε συνταγές της χώρας με την οποία έχετε επιλέξει να ασχοληθείτε και προσπαθήστε να μιλάτε μέσα στο σπίτι για λίγες μέρες με όσες λέξεις ξέρετε από την γλώσσα που έχετε επιλέξει να γνωρίσετε! Βρείτε τα ζώα, τα φυτά τα μουσεία και όλα τα αξιοθέατα που θα σας κάνουν να θέλετε να επισκεφτείτε τη χώρα και να μιλήσετε την ξένη γλώσσα σας με τους ντόπιους κατοίκους της!

Κατεβάστε παιδικά βιβλία να επεξεργαστείτε και ανοίξτε λεξικά! Δείτε εδώ μερικά Δωρεάν βιβλία. Δοκιμάστε όλους τους τρόπους ώστε να κάνετε την διαδικασία ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική!

Ο γιος μου έχει επιλέξει εδώ και μέρες να ασχοληθεί με τα Ρωσικά και πραγματικά το διασκεδάζουμε τόσο πολύ! Εμείς έχουμε κατεβάσει στον υπολογιστή μας την εφαρμογή FunEasyLearn αλλά βρήκα και σας προτείνω άλλες τέσσερις εξίσου καλές εφαρμογές για διασκέδαση, μάθηση και παιχνίδι!

FunEasyLearn Δοκιμάστε την είναι μια πολύ διασκεδαστική εφαρμογή για τα παιδιά! Με 34 ξένες γλώσσες, παιχνίδια, κουίζ και βασικές κατηγορίες λέξεων!

duolingo.com  Ίσως η πιο δημοφιλής εφαρμογή για την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας! Με υπέροχα γραφικά και ένα μοναδικό εικονικό περιβάλλον κάνει την γνωριμία με την ξένη γλώσσα που αγαπάτε παιχνιδάκι! Με πληθώρα παιχνιδιών θα σας κάνει σίγουρα να την αγαπήσετε!

mondly  Η εφαρμογή απευθύνεται σε παιδιά μικρής και μεγάλης ηλικίας και επικεντρώνεται σε λέξεις και εκφράσεις που θα χρησιμοποιούσαμε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού! Παραγγείλετε φαγητό σε ένα εστιατόριο και αφήστε τα παιδιά να επιλέξουν το αγαπημένο τους γλυκό!

Coursera.com  Για πιο μεγάλα παιδιά με πιο μεγάλες απαιτήσεις επιλέξτε αυτή την εφαρμογή και ίσως είναι ευκαιρία να την δοκιμάσετε και εσείς οι ίδιοι!

busuu.com Επίσης για πιο μεγάλα παιδιά με οπτικοποιημένο υλικό και διαβαθμίσεις για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες!

Ένα είναι σίγουρο ότι η διασκέδαση και η συγκίνηση που προσφέρει η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας είναι μεγάλη και σίγουρα θα την αγαπήσετε με την καρδιά σας, όποια εφαρμογή και αν επιλέξετε!

Καλή διασκέδαση Σοφία!

About Author