ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ: Ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους για όλη την οικογένεια – Thisisus.gr

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ: Ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους για όλη την οικογένεια  – Thisisus.gr

Τα νέα δεδομένα θέλουν παιδιά και γονείς να περνάνε αρκετό χρόνο μπροστά στην οθόνη μιας και η τηλεκπαίδευση το επιβάλλει. Και η αλήθεια είναι πως μετά απο αυτό προσπαθούμε να αποφύγουμε την επιπλέον έκθεση με ταινίες και παιδικά.

Σας προτείνουμε λοιπόν τον λίγο επιπλέον χρόνο που θα αφιερώσετε σε οθόνη, αυτό το σαββατοκύριακο να επιλέξετε μικρές ή μεγάλες, απολαυστικές ταινίες μέσα απο απο το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου όπως:

Το Σόου του Νηπιαγωγείου 

Σε ένα θέατρο, ο διευθυντής-κουκουβάγια προσπαθεί να ανεβάσει το θεατρικό του νηπιαγωγείου, αλλά τα εμπόδια στα παρασκήνια απειλούν να καταστρέψουν όλη τη βραδιά. Δείτε το εδω μέχρι και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.

Τσιμεντούπολη (2019)

Όταν ένας γείτονας βάζει ένα τρυπάνι στον τοίχο του, πώς μπορεί ένα παιδί να αναγνωρίσει αυτό τον άγνωστο ήχο; Είναι αγέλη από βουβάλια ή μήπως άγριοι κανίβαλοι;

Δείτε το εδώ

Για παιδιά ηλικίας 6+ μπορείτε να επιλέξετε απο μια γκάμα ταινιών δείτε εδώ

Οι Περιπέτειες του Ντράκο, του Φοβισμένου Βαμπίρ (2019)

Kαλώς ήρθατε στην Ακαδημία Εκπαίδευσης Τεράτων της Τρανσυλβανίας, όπου φοιτά ο Ντράκο, ένα αγόρι-βαμπίρ, με τους φίλους του. Η ζωή του θα γίνει πολύ δύσκολη, αφού δεν αντέχει να δει ούτε σταγόνα αίματος. Δείτε το εδώ

Για παιδιά απο 8+ δείτε εδώ

Για παιδιά απο 9+ δείτε εδώ

Για παιδιά απο 10+ δείτε εδώ

Για ταινίες μεγάλου μήκους για όλη την οικογένεια επιλέξτε απο εδώ

About Author