Δωρεάν η Θεατρική Παράσταση «Ένα Παιδί μετράει τ’ άστρα» -Thisisus.gr

Δωρεάν η Θεατρική Παράσταση  «Ένα Παιδί μετράει τ’ άστρα» -Thisisus.gr

Το «Ένα Παιδί μετράει τ’ άστρα» είναι ένα εκπληκτικό βιβλίο που έχει σημαδέψει τα παιδικά μας χρόνια! Η ζεστή γραφή του Μενέλαου Λουντέμη είναι αυτή που μας κάνει να αγαπήσουμε αυτό το εξαιρετικό βιβλίο!

Το «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα» μας μιλάει για  τους αγώνες και τους κόπους που καταβάλει ένα παιδί, ο Μέλιος, για να μορφωθεί, να πάει στο σχολείο και τελικά να επιβιώσει.

Ο Μέλιος είναι αγωνιστής της ζωής και προσπαθεί παρά τις αντιξοότητες και τις αδικίες να επιβιώσει. Η αγάπη του για τα Βιβλία και την μόρφωση είναι αυτή που τον φέρνει αντιμέτωπο με το αφεντικό του και τον κάνει να κινήσει για την Πόλη για να πάει Σχολείο.

Πολλές και συγκινητικές οι περιπέτειες του και θα βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωπος με το άδικο και την κακία. Ο μόνιμος συνοδοιπόρος του σε αυτό το κακοτράχαλο ταξίδι θα είναι πάντα το βιβλίο και η αστείρευτη δίψα του για μάθηση.

Αυτό το μοναδικό Βιβλίο έχει μεταφερθεί στην Σκηνή του Θεάτρου από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων και μας δίνεται η ευκαιρία να το παρακολουθήσουμε Δωρεάν online!

Μια εξαιρετική Παράσταση που αξίζει να δούμε όλη η οικογένεια παρέα!

Καλή Διασκέδαση!

Διαβάστε επίσης:

Παραμύθια με την Ξένια Καλογεροπούλου

Ακούστε τα αγαπημένα σας παιδικά βιβλία στον Μικρό Αναγνώστη

Παραμύθια ζωντανά απο το μουσείο παραμυθιού

Το Θέατρο Τέχνης και στο Σπίτι

About Author