ΚΥΠΡΟΣ ΔΡΑΣΗ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ: Κανένα παιδί χωρίς βιβλίο – Thisisus.gr

ΚΥΠΡΟΣ ΔΡΑΣΗ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ: Κανένα παιδί χωρίς βιβλίο – Thisisus.gr

Η «ΔΡΑΣΗ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ» – Κανένα παιδί χωρίς βιβλίο αυτά τα Χριστούγεννα έρχεται και στην Κύπρο με σκοπό να ενισχύσει μικρά βιβλιοπωλεία και να χαρίσει χαμόγελα σε όλα τα παιδιά της Κύπρου αυτή τη φορά.

Μετά την επιτυχία της δράσης στην Ελλάδα κι εφόσον το ζήτησαν μικροί αναγνώστες στην Κύπρο, ψάξαμε και βρήκαμε άτομα που θέλησαν να στηρίξουν τη δράση στο νησί. Δίπλα στο «Thisisus.gr» είναι μικρά βιβλιοπωλεία της Κύπρου, τα οποία ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα μας μαζί με τις ομάδες του Facebook “Μικροί Βιβλιοφάγοι στην Κύπρο| Little Bookworms in Cyprus” και “δραστηριότητες για παιδιά/activities for toddlers and kids“.

Δηλώστε κι εσείς συμμετοχή στην πιο συναρπαστική αναγνωστική περιπέτεια, γεμάτη δράκους, ξωτικά, μικρά ανθρωπάκια και μεγάλες προσδοκίες!

Σκοπός της δράσης; Να ενισχύσουμε τα μικρά βιβλιοπωλεία και να ανταλλάξουμε παιδικά βιβλία με έναν άγνωστο φίλο.

Αγοράζετε εσείς ένα βιβλίο για το δικό σας άγνωστο φίλο και περιμένετε να παραλάβετε το βιβλίο που έχει επιλέξει αυτός για σας!

Τι λέτε, θα μας βοηθήσετε;

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Για να λάβετε μέρος:

  1. Δημιουργήστε το αναγνωστικό προφίλ του παιδιού σας,  συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα, πατώντας εδώ μέχρι και τις 12 Δεκεμβρίου. Στην ίδια φόρμα επιλέγετε και το βιβλιοπωλείο* από το οποίο θα κάνετε την αγορά.
  2. Για να είναι ενεργή η συμμετοχή σας θα πρέπει να αγοράσετε ένα παιδικό βιβλίο για τον άγνωστο φίλο σας, από το βιβλιοπωλείο της επιλογής σας. Η αγορά μπορεί να γίνει είτε με φυσική παρουσία σας στο βιβλιοπωλείο, είτε ηλεκτρονικά ή και τηλεφωνικά.  Έχετε χρόνο μέχρι και τις 14 ΔεκεμβρίουΜην ξεχάσετε να αναφέρετε πως η αγορά γίνεται για τη «δράση Μανταρίνι».
  3. Από τις 20 Δεκεμβρίου και μετά, το παιδικό βιβλίο που αγοράσατε θα σταλεί στον παραλήπτη του ενώ εσείς θα περιμένετε να παραλάβετε το δικό σας.

Αν θέλετε κάντε ένα post στα social media με το νέο σας βιβλίο, χρησιμοποιώντας τα hashtags #δράση_μανταρίνι2020_cyprus #thisisusgr. Μπορείτε αν επιθυμείτε να κάνετε ταγκ και το @thisisus.gr ή τις ομάδες του Facebook που στηρίζουν τη δράση ή ακόμα και το βιβλιοπωλείο της επιλογής σας.

Για 2 ή και περισσότερα παιδιά

Κάθε ηλεκτρονική φόρα αντιστοιχεί σε ένα βιβλίο και ένα παιδί. Αν έχετε δύο ή και περισσότερα παιδιά και επιθυμείτε να αγοράσετε αντίστοιχα δύο ή και περισσότερα βιβλία, θα πρέπει να συμπληρώσετε και τις αντίστοιχες ηλεκτρονικές φόρμες.

Προσοχή: Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να ολοκληρώστε ΟΛΑ τα πιο πάνω βήματα (από το 1-3). Σε περίπτωση που κάποιος δηλώσει συμμετοχή και δεν προβεί σε αγορά βιβλίου, η συμμετοχή του ακυρώνεται.

Βιβλιοπωλεία

Τα βιβλιοπωλεία που συμμετέχουν στη “ΔΡΑΣΗ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ” είναι τα εξής:

  • ΒΕΝΕΛΙΟ – ΛΕΜΕΣΟΣ (Λεωφόρος Νίκου και Δέσποινας Παττιχη 113, τηλ. 25360600)
  • ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΣΗ – ΛΑΡΝΑΚΑ (Χριστοφή Ελευθερίου 3, ΤΚ 7040, Ορόκληνη, τηλ. 24645646 / 99545635 , www.peridiavasi.com, mail:peridiavasi@gmail.com)
  • Βιβλιοπωλείο ΒΕΡΓΙΝΑ ΛΤΔ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ (Ελευθερίας 12, 2571, Πέρα χωριό Νήσου, τηλ. 99912118)
  • RIVERGATE BOOKSTORE – ΛΕΥΚΩΣΙΑ (Πάφου 4, 2236 Λατσιά, Λευκωσία, τηλ. 22572722)

Τυχόν έξοδα μεταφοράς, που μπορεί να προκύψουν απο την αποστολή των βιβλίων θα επιβαρύνουν τον παραλήπτη.

Η δράση Μανταρίνι είναι εμπνευσμένη απο την “ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ” – Ένα παιχνίδι μεταξύ αγνώστων που τους αρέσει το διάβασμα και ένας τρόπος στήριξης των μικρών βιβλιοπωλείων της Αθήνας. Ωστόσο, σε αυτή τη φάση, οι δυο δράσεις δεν συνδέονται μεταξύ τους.

About Author