Το καλοκαίρι αγαπάμε τις σαλάτες ένα τσακ παραπάνω. Είναι δροσερές, δεν μας βαραίνουν ενώ είναι άκρως απολαυστικές. Τι το καλύτερο λοιπόν, από μια Ντάκος σαλάτα! Μπορείτε να την απολαύσετε πρωί μεσημέρι βράδυ! Η δική μας εκδοχή περιλαμβάνει εκτός από τα κλασσικά υλικά και… αβοκάντο. Βλέπετε το αγαπάμε ιδιαίτερα. Κι επειδή αρκετά μιλήσαμε, πάμε στο ψητό;

Θα χρειαστείτε:
1 Αβοκάντο
1 Κρεμμύδι κομμένο σε φέτες ή κυβάκια (όπως αγαπάτε)
Ντοματίνια
Τυρί κρέμα της αρεσκείας σας
Λάδι
Καύκαλο χαρουπιού ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥΣ

Εκτέλεση
Μουσκέψτε 4 τεμάχια καύκαλο χαρουπιού Ντουρουντούς και τοποθετήστε το στη βάση της σαλατιέρας σας. Στη συνέχεια, λιώστε καλά με ένα πηρούνι το αβοκάντο και πασαλείψτε το κάθε καύκαλο. Προσθέστε από πάνω τα κομμένα ντοματίνια και βάλτε από μια κουταλιά της σούπας τυρί κρέμα σε κάθε καύκαλο. Σκορπίστε από πάνω το κομμένο κρεμμύδι.
Ρίξτε λίγο λάδι και λίγη ρίγανη. Για όσους αγαπάτε τις ελιές εδώ είναι μια καλή ώρα για να βάλετε και λίγες ελιές!
Αυτό ήταν. Μπροστά σας έχετε μια νοστιμότατη, δροσερή σαλάτα που θα σας χορτάσει και θα σας γεμίσει ενέργεια!
Καλή όρεξη!
Τα υπέροχα Κρητικά προϊόντα Ντουρουντούς, που μας έχουν ξετρελάνει μπορείτε να τα βρείτε εδώ.