Δύο δωρεάν βιβλία δημιουργικής απασχόλησης –Thisisus.gr

Δύο δωρεάν βιβλία δημιουργικής απασχόλησης  –Thisisus.gr

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη προσφέρουν δύο δωρεάν βιβλία δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών στο σπίτι. Λόγω των ημερών και της παραμονής των παιδιών στο σπίτι μετά το κλείσιμο των σχολείων, οι Εκδόσεις Καστανιώτη έρχονται να μας δώσουν την λύση με δυο βιβλία δραστηριοτήτων για να γεμίσουμε τις κενές ώρες μαζί με τα παιδιά μας.

Τα δωρεάν βιβλία δημιουργικής απασχόλησης είναι τα εξής:  

365 μέρες χωρίς τηλεόραση – Δημιουργικές ιδέες για σας και το παιδί σας

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Περίληψη: Έχετε μερικά παλιά περιοδικά; Mήπως έχετε μερικά χάρτινα κουτιά από γάλα ή άδεια ρολά από χαρτί τουαλέτας; Aν μπορείτε να βρείτε κάποιο από όλα αυτά τα πράγματα, ανοίγετε έναν ευχάριστο κόσμο δημιουργίας για το παιδί σας. Tο παιχνίδι γίνεται ιδιαίτερα ελκυστικό και γοητευτικό σε όλες του τις μορφές.

Παιχνίδια για παιδιά προσχολικής ηλικίας

Περίληψη: Τα παιχνίδια απευθύνονται σε παιδιά «προσχολικής ηλικίας» κάτω των 7 χρόνων. Είναι σημαντικό ένας ενήλικας να συμμετέχει στα παιχνίδια ή να τα καθοδηγεί. Τα παιχνίδια παίζονται με «ανάμικτες» ομάδες, γι’ αυτό το λόγο στα περισσότερα δεν αναφέρεται ηλικία. Με τη λέξη «ανάμικτα» δεν εννοούμε μόνο τη διαφορετική ηλικία αλλά και τη διαφορά εξέλιξης στην ανάπτυξη. Στα περισσότερα παιχνίδια μπορούν να συμμετέχουν και παιδιά με ειδικές ανάγκες. Τα παιχνίδια είναι χωρισμένα σε 8 διαφορετικές κατηγορίες που έχουν διαφορετικά χρώματα και σύμβολα. Στα περισσότερα παιχνίδια η παρουσία των θεατών είναι σημαντική, ίσως και απαραίτητη, έτσι ώστε να γίνεται εναλλαγή ρόλων μεταξύ θεατών και παικτών.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των Εκδόσεων Καστανιώτη https://www.kastaniotis.com/ και «ξεφυλλίστε» τα βιβλία στον υπολογιστή, το τάμπλετ ή το κινητό  σας.

δωρεάν βιβλία δημιουργικής απασχόλησης

Καλά και δημιουργικά παιχνίδια!    

Για περισσότερα δωρεάν βιβλία δείτε εδώ

       

About Author