Είναι ο Μπαμπάς των παιδιών σου ο ίδιος άντρας που παντρεύτηκες; -Thisisus.gr

Είναι ο Μπαμπάς των παιδιών σου ο ίδιος άντρας που παντρεύτηκες; -Thisisus.gr

Παλιά που λες καθόμασταν με τον άντρα μου…. Τότε αγόρι μου, φίλο, γκόμενο, πες το όπως θες, καθόμασταν λοιπόν στον καναπέ μετά την δουλειά και εκεί άρχιζαν όλα τα ωραία! Δεν εννοώ μόνο το σεξ (έλα μην ντρέπεσαι…. Θα την ξαναπώ την λέξη και παρακάτω!) εννοώ ότι άρχιζαν τα σχέδια μας για το βράδυ!

Θα πάμε για φαγητό σε κάποιο εστιατόριο; Σε ταβέρνα; Για ποτό; Σε ρεμπετάδικο; Σε ροκάδικο; Σε μπουζούκια; Δεν έχει σημασία… σημασία έχει ότι ήμασταν ελεύθεροι να επιλέξουμε ότι θέλαμε…. Ακόμα κι αν αυτό ήταν να μείνουμε μέσα και να δούμε ταινία ή να κάνουμε σεξ (σου πα θα το ξαναπώ!).

Τότε λοιπόν το αγόρι μου ήταν ένα τέλειο αγόρι! Περνούσαμε τέλεια παρέα ….μιλούσαμε, γελούσαμε, διασκεδάζαμε, κάναμε σεξ (νάτο πάλι!) Όλα ήταν ιδανικά! Σχεδόν…. Όχι πάντα…. Ψιλοκαυγαδίζαμε κιόλας άλλα τα βρίσκαμε…. Χωρίς πολλά πολλά και δεν θα σας πω την συνέχεια… ξέρετε γιατί!

Ελάτε λοιπόν να δούμε το σήμερα! Το πρωί μαζεύω τα ρούχα και τις κάλτσες που έχει παρατήσει όπου μπορείς να φανταστείς! Το μεσημέρι θα αρχίσουμε να διαφωνούμε για το ποιος θα πάει να ψωνίσει στο μάρκετ, το απόγευμα για το ποιος θα πάει τα παιδιά στα αγγλικά και στα ποδόσφαιρα και το βράδυ θα καθίσουμε στον καναπέ με την τηλεόραση να παίζει παιδικά και θα αφοσιωθούμε ο καθένας στο κινητό του!

Πιο παλιά προβληματιζόμουν και ρομαντική καθώς είμαι, άρχιζα την γκρίνια…. Μα πως γίναμε έτσι…. Εμείς; Εμείς που αρπάζαμε τα κλειδιά και τα τσιγάρα και πηγαίναμε παντού πως καταλήξαμε να είμαστε συνέχεια μέσα; Εμείς που βλέπαμε τις ταινίες με το τσουβάλι πως καταλήξαμε να βλέπουμε κάθε μέρα όλη μέρα παιδικά; Εμείς που πηγαίναμε παρέα παντού και κάναμε μαζί όλες τις δουλειές πως φτάσαμε να τσακωνόμαστε για το μάρκετ;

Για καιρό απορούσα και γκρίνιαζα. Μέχρι που ήρθε η ώρα που το σκέφτηκα από δω… το σκέφτηκα από κει και θα σου πω το Μυστικό! Πάλι!

Μερικές φορές μπορεί η εικόνα μας προς τα έξω να μην είναι το ίδιο εντυπωσιακή όπως παλιά…. μπορούμε όμως να περνάμε εξίσου καλά! Μπορεί πλέον να μην βγαίνεις κάθε μέρα έξω και να ξενυχτάς, κάθεσαι όμως αγκαλιά τα βράδια με τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Αγκάλιασε τους σφιχτά και μην αφήσεις τις στιγμές να περνάνε με γκρίνια και μιζέρια για όσα έχασες! Άφησε το κινητό στην άκρη και αγκάλιασε όλα αυτά τα καινούργια που σου έφερε η ζωή! Αγκάλιασε την συντροφικότητα και την μοιρασιά….. και τότε θα δεις που ο μπαμπάς των παιδιών σου είναι ο άντρας που παντρεύτηκες… είναι εκείνο το αγόρι… και θα είναι για πάντα αν το θελήσετε και οι δύο, μέχρι να γεράσετε! Ένα πράγμα μόνο μην ξεχνάς…. Το Σεξ έτσι;;;; Στην έφερα!!!

About Author