Έξυπνα ηλεκτρονικά VS Έξυπνα βιβλία Μια παράξενη πολεμική ιστορία -Thisisus.gr

Έξυπνα ηλεκτρονικά VS Έξυπνα βιβλία Μια παράξενη πολεμική ιστορία -Thisisus.gr

Έξυπνα ηλεκτρονικά VS Έξυπνα βιβλία Μια παράξενη πολεμική ιστορία της Νικολέτας Καπίλλα.

Υπάρχουν καλά παιδικά βιβλία, υπάρχουν μέτρια και υπάρχουν και Υπέροχα! Ελάτε να δούμε ένα Υπέροχο παιδικό βιβλίο παρέα!

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Τα βιβλία του σπιτιού ήταν έτοιμα να πάνε στην ανακύκλωση. Οι άνθρωποι της οικογένειας που κάποτε τα αγαπούσαν τώρα είναι απορροφημένοι με τις ηλεκτρονικές τους συσκευές και την τηλεόραση. Τα βιβλία θα το αφήσουν έτσι απλά να περάσει; Τι θα κάνουν γι’ αυτό; Τι θα έκαναν στη θέση τους μεγάλοι ιστορικοί στρατηγοί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης; Άραγε στο τέλος θα μπορέσουν να συνυπάρξουν βιβλία και ηλεκτρονικά μαζί;

Ένα πραγματικά υπέροχο παιδικό βιβλίο με χιούμορ που θα σας συγκινήσει απίστευτα! Ένα βιβλίο που θα κρατήσει το ενδιαφέρον των παιδιών και θα τα κάνει να ξαναθυμηθούν την αγάπη τους για τα βιβλία! Ένα παιδικό βιβλίο που πρόκειται να διασκεδάσει και τους μεγάλους και να τους κάνει να αναπολήσουν και να νοσταλγήσουν τα δικά τους παιδικά βιβλία.

Ένα παιδικό βιβλίο που δεν του λείπει η έμπνευση και η πρωτοτυπία! Ένα παιδικό βιβλίο μοναδικό! Ένα από αυτά τα σπάνια, που θέλεις να το διαβάζεις ξανά και ξανά και που γελάς με την ψυχή σου! Ένα βιβλίο που το κλείνεις και νιώθεις γεμάτος!

Γιατί τα βιβλία είναι έξυπνα. Γιατί τα βιβλία μπορούν να είναι πολλά και διαφορετικά πράγματα! Γιατί τα βιβλία μπορούν να καταστρώνουν πολεμικές στρατηγικές. Μπορούν να είναι γενναία σαν τον Ρομπέν των Δασών. Μπορούν να έχουν τη σοφία του Δον Κιχώτη. Γιατί τα βιβλία μπορούν να τα έχουν όλα. Κλείνουν μέσα τους κόσμους ολόκληρους! Μας κρατούν συντροφιά και μας διαμορφώνουν. Αποτελούν καλοκαιρινή συντροφιά και έμπνευση ζωής.

Χρειαζόμασταν την Νικολέτα Καπίλλα να μας το θυμίσει και την ευχαριστούμε!

Είναι υπερπρόταση! Πρέπει να βρίσκεται στα χέρια όλων!

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

“Λυγμοί και πολεμικές ιαχές ακούγονται στη βιβλιοθήκη τού σπιτιού. Τα βιβλία, παρατημένα και ξεχασμένα εδώ και καιρό, προσπαθούν να βρουν τρόπους να επιστρέψουν στα χέρια των ανθρώπων, που είναι διαρκώς απασχολημένα με το κινητό, το τάμπλετ ή το τηλεκοντρόλ της σμαρτ τιβί.
   Όταν η κυρία του σπιτιού ανακοινώνει ότι θα ανακαινίσει το καθιστικό και στη θέση της βιβλιοθήκης θα τοποθετήσει έναν πίνακα ζωγραφικής, τα βιβλία με τρόμο ακούνε ότι θα καταλήξουν στην ανακύκλωση. Έχουν λίγες μόνο ώρες να
καταστρώσουν ένα σχέδιο για να σωθούν!
   Τι κόλπα θα σκαρφιστούν τα βιβλία;
   Θα υπάρξει ειρηνικό τέλος σε αυτή την παράξενη «πολεμική» ιστορία;”

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Συγγραφέας: Νικολέτα Καπίλλα Εικονογράφηση: Μαρία Μανουρά

Εκδόσεις : Ελληνοεκδοτική

Με αγάπη Σοφία

About Author