Εκτυπώστε Δωρεάν και μάθετε πώς να φτιάχνετε τις δικές σας μολυβοθήκες –Thisisus.gr

Εκτυπώστε Δωρεάν και μάθετε πώς να φτιάχνετε τις δικές σας μολυβοθήκες –Thisisus.gr

Από τη στιγμή που τα παιδιά μας ξεκινούν να ζωγραφίζουν και να γράφουν, γεμίζει το σπίτι μας χρώματα, μαρκαδόρους, μολύβια και μπογιές. Φτιάξτε λοιπόν μόνοι σας τις δικές σας μολυβοθήκες και διακοσμήστε τον χώρο σας με έντονα χρώματα και υπέροχα καλοκαιρινά σχέδια. Εκτυπώστε Δωρεάν και μάθετε πώς να φτιάχνετε τις δικές σας μολυβοθήκες.

Μάθετε πως:

Κρατήστε κουτιά από πουράκια ή καφέ… συσκευασίες και κουτιά που έχουν το σχήμα και το μέγεθος της μολυβοθήκης. Στη συνέχεια τυλίξτε ένα άσπρο χαρτί Α4 γύρω από το κουτί που έχετε επιλέξει και κόψτε το χαρτί που περισσεύει. Δώστε στα παιδιά μαρκαδόρους, χρώματα και ξυλομπογιές και αφήστε τα να κάνουν την δική τους ζωγραφιά πάνω στο χαρτί και στη συνέχεια κολλήστε το χαρτί που έχουν διακοσμήσει πάνω στο κουτί που έχετε επιλέξει για μολυβοθήκη σας!

Εναλλακτικά:

Εναλλακτικά εκτυπώστε τα σχέδια και τα χρώματα του Thisisus.gr! Αφήστε τα παιδιά σας να επιλέξουν εκείνο το σχέδιο που τους αρέσει περισσότερο και δώστε τους ένα ψαλίδι για να κόψουν το περίγραμμα. Στη συνέχεια αφήστε το παιδί να γράψει το όνομα του ή να κάνει μια δική του ζωγραφιά στο λευκό μέρος της μολυβοθήκης και μόλις το τελειοποιησει, κολλήστε με κόλλα σιλικόνης ή με σελοτέιπ πάνω στο κουτί!

Οι μολυβοθήκες σας τόσο εύκολα και τόσο απλά είναι έτοιμες! Να γεμίσουν χρώματα και καλοκαιρινή διάθεση το δωμάτιο και το γραφείο του παιδιού σας!

Εκτυπώστε εδώ.

Με αγάπη πάντα Σοφία

Διαβάστε επίσης:

Φτιάξτε ένα λαβύρινθο και μάθετε τα πολλαπλά οφέλη του για τα παιδιά!

Φτιάξτε Oobleck και ξεκινήσετε το messy Play

29 λόγοι για τους οποίους το παιχνίδι είναι τόσο σημαντικό σε περιόδους κρίσης και άγχους – Εκτυπώστε Δωρεάν την αφίσα

Πώς να φτιάξετε πολύχρωμα ραβδιά για τις σαπουνόφουσκες

Εκτυπώστε Δωρεάν τον σούπερ Μπαμπά Σοκολάτα 

About Author