Ελληνίδα νηπιαγωγός στους 50 καλύτερους εκπαιδευτικούς του κόσμου -Thisisus.gr

Ελληνίδα νηπιαγωγός στους 50 καλύτερους εκπαιδευτικούς του κόσμου -Thisisus.gr

Η Μαρίνα Ζαχαρία, νηπιαγωγός στα Λαγυνά, βρίσκεται ανάμεσα στους 50 καλύτερους εκπαιδευτικούς παγκοσμίως και διεκδικεί το Global Teacher Prize. 

Το «βραβείο Νόμπελ των εκπαιδευτικών» απονέμεται σε εκπαιδευτικούς ως αναγνώριση της συμβολής τους στην εκπαιδευτική κοινότητα και την κοινωνία, συμβάλλοντας στο να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το dnews, η Ελληνίδα Νηπιαγωγός έχει ξεχωρίσει για τις παιδαγωγικές καινοτομίες που εφαρμόζει, τα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιεί με τους λιλιπούτειους μαθητές της και το μεράκι που καταβάλλει ώστε το ταξίδι της μάθησης να είναι μια ολόπλευρη εμπειρία για τα παιδιά προσχολικής αγωγής.

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Το καινοτόμο έργο της ήταν αυτό που την έκανε να ξεχωρίσει ανάμεσα στις 7.000 υποψηφιότητες που κατατέθηκαν και συνέβαλε στο να μπει στη λίστα με τους 50 κορυφαίους εκπαιδευτικούς παγκοσμίως που διεκδικούν το Νόμπελ της Εκπαίδευσης. Η τελετή βράβευσης θα λάβει χώρα στις 8 Νοεμβρίου στο Παρίσι στο κτίριο της UNESCO όπου θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα.

About Author