«Ένα τραπέζι γεμάτο ΝΑΙ!» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Sweet Serendipities -Thisisus.gr

«Ένα τραπέζι γεμάτο ΝΑΙ!» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Sweet Serendipities -Thisisus.gr

«Ένα τραπέζι γεμάτο ΝΑΙ!» είναι ο τίτλος του δεύτερου παιδικού βιβλίου της Ηλιάνας Χριστοπούλου – Κουτάντζη που κυκλοφορεί σήμερα 5 Δεκεμβρίου από τις εκδόσεις Sweet Serendipities. Είναι το πρώτο παιδικό βιβλίο στην Ελλάδα με θέμα την τροφική αλλεργία και τους διατροφικούς περιορισμούς εν γένει που βιώνουν τα παιδιά.

SBN: 978-618-85774-4-2

Ημερομηνία Έκδοσης: Νοέμβριος 2023

Σκληρόδετη έκδοση

Εικονογράφηση : Κωνσταντίνα Αρχοντάκη

Ηλικίες 4+

Διαστάσεις: 21,5 x 21,5

Αριθμός Σελίδων: 32

Οπισθόφυλλο

«Κουνέλι και να μην τρώει καρότα; Πού ακούστηκε;»

Τι νιώθει το Κουνελάκι όταν συνειδητοποιεί ότι η πιο λαχταριστή λιχουδιά είναι απαγορευμένη για εκείνο και μόνο;

Πώς αντιδρά βλέποντας όλους τους άλλους να απολαμβάνουν τις ατελείωτες επιλογές τους;

Μήπως τελικά κάνει λάθος να απογοητεύεται;

Μήπως όλοι ακούμε πού και πού κάποια όχι και τελικά τα ΝΑΙ είναι περισσότερα απ’ όσα νομίζουμε;

Ένα παιδικό βιβλίο που ευαισθητοποιεί τους αναγνώστες στο θέμα των διατροφικών περιορισμών. Το παιδί θα ταυτιστεί με τον ήρωα, θα νιώσει ότι τα αρνητικά συναισθήματα είναι φυσιολογικά και τα πισωγυρίσματα αναμενόμενα. Το περιβάλλον (οικογένεια, σχολείο, φίλοι αλλά και κοινωνία) θα καταλάβει ότι μέσω της σωστής ενημέρωσης μπορεί να σταθεί δίπλα στο παιδί και όλοι μαζί να πορευτούν με αποδοχή και ασφάλεια.

«Το διάβασα απνευστί και κατέληξα με δάκρυα στα μάτια. Καθρεφτίζει πλήρως την καθημερινότητα ενός αλλεργικού παιδιού, μιλάει στην ψυχή μας. Ευχαριστούμε γι’ αυτό το δώρο». Μαρία Ζιώγα, μητέρα

Συγγραφέας 

Η Ηλιάνα Χριστοπούλου Κουτάντζη γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Σπούδασε Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μετεκπαιδεύτηκε στην Ειδική Αγωγή από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά και Ισπανικά.

Έχει διακριθεί με Εύφημη Μνεία από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά. Είναι διαχειρίστρια ομάδας συγγραφέων και εικονογράφων που απαριθμεί χιλιάδες μέλη. Γράφει παιδικά βιβλία και αισθηματικά μυθιστορήματα.

Κυκλοφορούν δύο έργα της, «Τ’ αριστουργήματα μου» από τις εκδόσεις Σαΐτη και ακολούθησε το πρώτο παιδικό βιβλίο στην Ελλάδα με θέμα την αλλεργία και τους διατροφικούς περιορισμούς με τίτλο «Ένα τραπέζι γεμάτο ΝΑΙ!” από τις εκδόσεις Sweet Serendipities. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο μικρών παιδιών.

About Author