Ένας ελέφαντας το κάτι άλλο Μια ιστορία για τη μοναδικότητά μας -Thisisus.gr

Ένας ελέφαντας το κάτι άλλο Μια ιστορία για τη μοναδικότητά μας -Thisisus.gr

Ένας ελέφαντας το κάτι άλλο Μια ιστορία για τη μοναδικότητά μας και την πίστη στον εαυτό μας.

Ένας ελέφαντας το κάτι άλλο! Ένας ελέφαντας διαφορετικός! Ένας ελέφαντας μοναδικός! Ένας ελέφαντας που μας δίνει μαθήματα ζωής μέσα από ένα κείμενο ζωηρό και πολύχρωμο!

Ένα παιδικό βιβλίο το κάτι άλλο, που μας μαθαίνει να ακολουθούμε την καρδιά μας και που μας δείχνει πως η ζωή δεν είναι μονόδρομος και πως υπάρχουν στο διάβα της πολλά και πολύχρωμα μονοπάτια! Ένα παιδικό βιβλίο που κατάφερε να κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας!

Το βιβλίο θα το βρείτε εδώ.

Από το εξώφυλλο του βιβλίου:

“Είναι στ’ αλήθεια τόσο ωραίο
να είσαι κάτι το σπουδαίο,
μέσα στα ζώα το πιο μεγάλο,
μα εγώ θα γίνω κάτι άλλο!”

Τραγουδάει ένας μικρός ελέφαντας…

Ποιος θα τον εμποδίσει και ποιος θα σταθεί στο πλάι του;

Μια ιστορία για τη μοναδικότητά μας και την πίστη στον εαυτό μας.

Ένα παιδικό βιβλίο θησαυρός για κάθε παιδική βιβλιοθήκη και κάθε σχολείο! Ένα βιβλίο για την διαφορετικότητα και την πίστη στον εαυτό μας που τόσο πολύ έχουν ανάγκη να διδαχτούν τα παιδιά του αύριο. Ένα βιβλίο που μας παρουσιάζει όλα όσα χρειάζεται να ξέρουν τα παιδιά με ένα τρόπο τραγουδιστό και χαρούμενο. Ένα βιβλίο που μιλάει στη γλώσσα και στις καρδιές των παιδιών!

Ελάτε λοιπόν να γνωρίσουμε στη νέα γενιά έναν ελέφαντα που δεν θέλει να γίνει ελέφαντας και δεν θέλει να έχει γκρι επιδερμίδα και να τρώει φύλλα, όπως όλοι οι άλλοι ελέφαντες! Έναν ελέφαντα που είναι διαφορετικός και έχει το θάρρος να διεκδικήσει την διαφορετικότητά του και να παλέψει για την εύλογη αποδοχή του.

Η κοινωνία μας έχει μίλια ακόμα να διανύσει για να γίνει ονειρική και να μάθει να δέχεται το διαφορετικό και το μοναδικό που καταβάθος έχουμε όλοι μέσα μας. Οι γενιές που έρχονται όμως είναι πολύ κοντά στο να το καταφέρουν. Και βιβλία σαν κι αυτό είναι που τις γαλουχούν και τις πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα!

Πάρτε αυτό το βιβλίο αν είστε εκπαιδευτικός για να το δουλέψετε μαζί με τους μαθητές σας και να καλλιεργήσετε την αποδοχή και την ενσυναίσθηση στα μικρά παιδιά! Πάρτε το αν είστε γονιός, αν είστε θείος, θεία, γιαγιά, νονός, φίλος! Πάρτε το δώρο! Πάρτε το οπωσδήποτε!

Το βιβλίο θα το βρείτε εδώ.

Συγγραφέας: Άννη Θεοχάρη Εικονογράφηση: Άννη Θεοχάρη

Εκδόσεις: Ελληνοεκδοτική

Με αγάπη Σοφία

About Author