Εργαστήριο Αποτελεσματικού Γονέα Gordon Hellas -Thisisus.gr

Εργαστήριο Αποτελεσματικού Γονέα Gordon Hellas -Thisisus.gr

Εργαστήριο Αποτελεσματικού Γονέα Gordon Hellas

Πώς να μεγαλώσετε τα παιδιά σας χωρίς φωνές, τσακωμούς και τιμωρίες και να χτίσετε μια σχέση ζωής που θα σας δίνει τη δυνατότητα να τα απολαμβάνετε, καθώς και εκείνα εσάς.

Η φιλοσοφία του εργαστηρίου

Οι τιμωρίες και οι φωνές μπορεί φαινομενικά να έχουν αποτέλεσμα, αλλά ενέχουν τον κίνδυνο να βλάψουν σοβαρά τη σχέση γονέα-παιδιού. Η φιλοσοφία Gordon στοχεύει στις αρμονικές σχέσεις και τη διαχείριση των οικογενειακών προβλημάτων μέσω της σύνδεσης.

Περιγραφή του εργαστηρίου

Η εκπαίδευση είναι βιωματική και διεξάγεται σε μικρές ομάδες γονέων. Οι συναντήσεις περιλαμβάνουν σύντομες θεωρητικές παρουσιάσεις, επίδειξη των δεξιοτήτων, ασκήσεις, παιχνίδια ρόλων και συζητήσεις πάνω στα καθημερινά πραγματικά προβλήματα.

Πώς θα Ωφεληθείτε Εσείς και τα Παιδιά σας

Το πρόγραμμα μαθαίνει στους γονείς συγκεκριμένες δεξιότητες επικοινωνίας και επίλυσης συγκρούσεων που διαφυλάσσουν τη σχέση ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις.

Κόστος συμμετοχής

250€/ άτομο – 400€ /ζευγάρι (συμπεριλαμβάνεται το απαραίτητο έντυπο υλικό και ο ΦΠΑ)

Διάρκεια και έναρξη

10 τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις, πρωινές (10:00-13:00) ή απογευματινές (18:30-21:30). Τρεις κύκλοι το χρόνο με έναρξη:

  • Οκτώβριο
  • Ιανουάριο
  • Απρίλιο

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα μελλοντικά εργαστήρια αποτελεσματικού γονέα κάνοντας εγγραφή στη λίστα αναμονής της σελίδας www.gordonhellas.gr

Πληροφορίες: +30 210 801 6466

info@gordonhellas.gr

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο gordonhellas.gr

Που και πως διεξάγονται τα εργαστήρια

Τα εργαστήρια διεξάγονται είτε διαδικτυακά από την Gordon Hellas είτε δια ζώσης στα γραφεία της Gordon Hellas στην Κηφισιά.

About Author

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς στο newsletter

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την προσπάθεια αποστολής του αιτήματός σας. ΠΑΡΑΚΑΛΩ προσπαθήστε ξανά.

This Is Us will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.