Ενεργειακές μπάρες απευθείας από την ελληνική γη – Thisisus.gr

Ενεργειακές μπάρες απευθείας από την ελληνική γη – Thisisus.gr

Cosmo Green: Μπάρες – ένα γρήγορο σνακ- απευθείας από την ελληνική γη στο σπίτι σας!

Τις δοκιμάσαμε και σας τις συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Πλούσια γεμάτη γεύση, δίνουν την αίσθηση του κορεσμού για μεγάλο διάστημα. Οι μπάρες δημητριακών της Cosmo Green από την καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου, την Καρδίτσα ήρθαν για  να κατακτήσουν τον «κόσμο».

Με μια ευρεία ποικιλία και με πρώτες ύλες από την ελληνική γη παράγουν το γρήγορο σνακ που όλοι έχουμε ανάγκη – ακόμα και τις ώρες τις καραντίνας. Ο συνδυασμός υδατανθράκων με βιταμίνες και πρωτεΐνες, αποτελεί σημαντική πηγή ενέργειας για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Δοκιμάσαμε μεταξύ άλλων με ταχίνι, με σοκολάτα, με αποξηραμένα φρούτα, με πρωτεΐνες και μικροί και μεγάλοι στην οικογένεια ήταν ενθουσιασμένοι, ο καθένας για τον δικό του λόγο. Τα παιδιά για τη δόση σοκολάτας, ο μπαμπάς για τα επίπεδα πρωτεϊνών και ενέργειας, η μαμά γιατί «κορόιδεψε » την πείνα της με μια γευστική επιλογή.

Το eshop με πλήρη και άρτια λειτουργία μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό.

Η Cosmo Green παρέχει επιπλέον και τη δυνατότητα δημιουργίας Private label προϊόντων για τους συνεργάτες της μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊοντικών κατηγοριών.

Μπάρες αλμυρές, μπάρες γλυκές,μπάρες πρωτείνης αλλά και μπάρες κατά παραγγελία σε κάθε σχήμα και βάρος. Η Cosmo Green έχει την δυνατότητα-αναλόγως και την ποσότητα- να παράγει κάθε πιθανό συνδυασμό γεύσεων.

Ενεργειακές μπάρες

Οι μπάρες δημητριακών χωρίζονται στις εξής κατηγορίες

  • Μπάρες δημητριακών με ξηρούς καρπούς
  • Μπάρες δημητριακών με φρούτα
  • Μπάρες δημητριακών αλμυρές με λαχανικά
  • Μπάρες δημητριακών με σοκολάτα

Οι συνδυασμοί /υλικών που μπορούν να γίνουν είναι άπειροι.

Η εξιδεικευμένη ομάδα της εταιρίας είναι έτοιμη να δημιουργήσει ανάλογα με τη ζήτηση κάθε πιθανό συνδυασμό σε πολλά μεγέθη και βάρη.

Εμείς πήραμε όσες χρειαζόμαστε και σας συστήνουμε να κάνετε το ίδιο κι εσείς. Τώρα σας αφήνουμε γιατί μόλις είδαμε ότι στην Cosmo Green υπάρχουν και πολλά βότανα και αποξηραμένα φρούτα και θέλουμε να τα δοκιμάσουμε κι αυτά. Κι εσείς; Πάμε μαζί τότε εδώ

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς στο newsletter

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την προσπάθεια αποστολής του αιτήματός σας. ΠΑΡΑΚΑΛΩ προσπαθήστε ξανά.

This Is Us will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.