Φέτος θα γίνεις η ΞΕΤΣΟΥΠΩΤΗ του καλοκαιριού – Thisisus.gr

Φέτος θα γίνεις η ΞΕΤΣΟΥΠΩΤΗ του καλοκαιριού – Thisisus.gr

Πολλά συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες με τις τρίχες, τις ραγάδες και την κυτταρίτιδά ΜΑΣ. Ενοχλούν και δε γουστάρουν να τις βλέπουν κάποιες υπερ τέλειες δε θυμάμαι πως τις λένε κυρίες. Εμείς όμως που διανύουμε ένα αγώνα να αγαπήσουμε και να φροντίσουμε το σώμα μας να ξέρετε κάτι τέτοιες υπερτέλειες καμιά φορά μας μπλοκάρουν. Άλλες φορές πάλι μας ιντριγκάρουν. Κάπως έτσι πέσαμε σε ένα ποστ της αγαπημένης ηθοποιού (και συγγραφέα και εικονογράφου και μουσικού και στιχουργού, να τα λέμε κι αυτά) Άννης Θεοχάρη .

Η Άννη ξεκινάει ένα καλοκαιρινό πρότζεκτ με τίτλο “Η ΞΕΤΣΟΥΠΩΤΗ του καλοκαιριού” . Με αφορμή αυτό το πρότζεκτ λοιπόν, επικοινωνήσαμε μαζί της .

«Το καλύτερο που έκανα για το σώμα μου είναι να το δείξω» μας λέει η ηθοποιός, συγγραφέας, Άννη Θεοχάρη. Μετά από χρόνια μεγάλης μάχης με τα πρότυπα, τα στερεότυπα, την καταπίεση, τις προθέσεις τις κακές και τις καλές, τις αποψάρες των άλλων για το δικό μου σώμα και μετά από ένα γκράντε σουξεδιάρικο άσμα «Η τσουπωτή» που έγραψα σε περίοδο μεγάλης κατάθλιψης αποφάσισα πως το καλύτερο που μπορώ να κάνω για το σώμα μου είναι να το δείξω. Δεν το κρύβω πια. Και επειδή η δύναμη μιας γυναίκας να δείξει αυτό που πραγματικά είναι σε συνδυασμό με ένα γυμνό μπούτι ή ένα μεγάλο ντεκολτέ πολύ συχνά παίρνει πορνογραφικό χαρακτήρα μου φάνηκε πως η συνεργασία μιας τσουπωτής και μιας ξετσίπωτης θα κάνανε ένα ωραίο στοχευόμενο λογοπαίγνιο για όλες και όλους εμάς που θέλουμε να ζήσουμε ελεύθεροι! Ξετσουπωθείτε λοιπόν και γεμίστε τις παραλίες με ελεύθερους ανθρώπους!

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Η ΞΕΤΣΟΥΠΩΤΗ του καλοκαιριού

Μας προτρέπει λοιπόν μέσα απο τον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook να στείλουμε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων με την κορμάρα μας φορώντας το μαγιό (ή και όχι) και η ίδια αναλαμβάνει να μας μεταμορφώσει στην ΞΕΤΣΟΥΠΩΤΗ του καλοκαιριού και να μας κάνει ρεζίλι (εεεε εννοώ και εννοεί στόρι στο ίντσα)!

Ας γεμίσουμε το ίντερνετ και τις παραλίες με ελεύθερους ανθρώπους.

Παρακάτω θα δείτε το πρώτο της βίντεο.

Η ζωή είναι γεμάτη ανθρώπους που άλλοι έχουν πολλή αγάπη κι άλλοι λιγότερη. Εσείς μοιράστε όσοι μπορείτε και δεν μπορεί, θα κερδίσουμε στο τέλος!

Aκούστε και το τραγούδι “Η Τσουπωτή”

About Author