Δείτε την Φρουτοπία στο Ερτ Web Tv –Thisisus.gr

Δείτε την Φρουτοπία στο Ερτ Web Tv –Thisisus.gr

Η αγαπημένη μας Φρουτοπία του επίσης αγαπημένου Ευγένιου Τριβιζά έρχεται ψηφιοποιημένη στα αρχεία της Ερτ, στο Ερτ Web Tv.

Το κόμικ του Ευγένιου Τριβιζά που μεταφέρθηκε στην τηλεόραση με κούκλες θεάτρου σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά. Ο Δαιμόνιος Πίκος Απίκος είναι ένας δημοσιογράφος που καλείται να ερευνήσει το μυστήριο της εξαφάνισης του Μανώλη του Μανάβη σε μια χώρα που ξαφνικά τα φρούτα άρχισαν να διεκδικούν τα δικαιώματά τους!

Πολλοί γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί δάνεισαν τις φωνές τους στους ήρωες της τηλεοπτικής μεταφοράς της Φρουτοπίας, όπως ο Δημήτρης Πιατάς, ο Δάνης Κατρανίδης, ο Σταύρος Ξενίδης, η Ντίνα Κώνστα, η Βάσια Τριφύλλη, η Άννα Παναγιωτοπούλου, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, ο Παύλος Κοντογιαννίδης, ο Τάσος Κωστής, ο Μιχάλης Μητρούσης, ο Τάσος Πεζιρκιανίδης, ο Θάνος Παπαδόπουλος και η Ματίνα Καρρά. Στην αφήγηση ήταν ο γνωστός αφηγητής Κώστας Σκόκος. Την μουσική υπόκρουση της σειράς ερμήνευσαν ο Φαίδων Σοφιανός και η Ήβη Σοφιανού. Η μουσική είναι του Φαίδωνα Σοφιανού και οι στίχοι της Ήβης Σοφιανού.

Η Φρουτοπία είναι μια μοναδική στο είδος της τηλεοπτική εκπομπή η οποία παρακολουθείται με την ίδια ευχαρίστηση από μικρούς και μεγάλους. Τα μηνύματα της είναι πάντα επίκαιρα καθώς πάντα θα υπάρχουν κολοκυθάκια που ονειρεύονται να δείρουν Μανάβηδες!

Δείτε την Φρουτοπία μαζί με τα παιδιά σας και μοιραστείτε παρέα αυτή την όμορφη εμπειρία. Δείτε τα ψηφιοποιημένα αρχεία στο ΕΡΤ Web TV εδώ

Διαβάστε επίσης:

Ακούστε το Καπλάνι της Βιτρίνας της Άλκης Ζέη

Ακούστε δωρεάν το παραμύθι “Ο λαγός και η χελώνα”

Animated Φιλόσοφοι στην Ερτ3

Παραμύθια με την Ξένια Καλογεροπούλου

About Author

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς στο newsletter

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την προσπάθεια αποστολής του αιτήματός σας. ΠΑΡΑΚΑΛΩ προσπαθήστε ξανά.

This Is Us will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.