Δείτε την Φρουτοπία στο Ertflix –Thisisus.gr

Δείτε την Φρουτοπία στο Ertflix –Thisisus.gr

Η αγαπημένη μας Φρουτοπία του επίσης αγαπημένου Ευγένιου Τριβιζά έρχεται ψηφιοποιημένη στα αρχεία της Ερτ, στο Ertflix

Το κόμικ του Ευγένιου Τριβιζά που μεταφέρθηκε στην τηλεόραση με κούκλες θεάτρου σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά. Ο Δαιμόνιος Πίκος Απίκος είναι ένας δημοσιογράφος που καλείται να ερευνήσει το μυστήριο της εξαφάνισης του Μανώλη του Μανάβη σε μια χώρα που ξαφνικά τα φρούτα άρχισαν να διεκδικούν τα δικαιώματά τους!

Πολλοί γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί δάνεισαν τις φωνές τους στους ήρωες της τηλεοπτικής μεταφοράς της Φρουτοπίας, όπως ο Δημήτρης Πιατάς, ο Δάνης Κατρανίδης, ο Σταύρος Ξενίδης, η Ντίνα Κώνστα, η Βάσια Τριφύλλη, η Άννα Παναγιωτοπούλου, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, ο Παύλος Κοντογιαννίδης, ο Τάσος Κωστής, ο Μιχάλης Μητρούσης, ο Τάσος Πεζιρκιανίδης, ο Θάνος Παπαδόπουλος και η Ματίνα Καρρά. Στην αφήγηση ήταν ο γνωστός αφηγητής Κώστας Σκόκος. Την μουσική υπόκρουση της σειράς ερμήνευσαν ο Φαίδων Σοφιανός και η Ήβη Σοφιανού. Η μουσική είναι του Φαίδωνα Σοφιανού και οι στίχοι της Ήβης Σοφιανού.

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Η Φρουτοπία είναι μια μοναδική στο είδος της τηλεοπτική εκπομπή η οποία παρακολουθείται με την ίδια ευχαρίστηση από μικρούς και μεγάλους. Τα μηνύματα της είναι πάντα επίκαιρα καθώς πάντα θα υπάρχουν κολοκυθάκια που ονειρεύονται να δείρουν Μανάβηδες!

Δείτε την Φρουτοπία μαζί με τα παιδιά σας και μοιραστείτε παρέα αυτή την όμορφη εμπειρία. Δείτε τα ψηφιοποιημένα αρχεία στο Ertflix πατώντας εδώ

Διαβάστε επίσης:

Ακούστε το Καπλάνι της Βιτρίνας της Άλκης Ζέη

Ακούστε δωρεάν το παραμύθι “Ο λαγός και η χελώνα”

Animated Φιλόσοφοι στην Ερτ3

Παραμύθια με την Ξένια Καλογεροπούλου

About Author