Φτιάξε μια Ιστορία Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για κάθε ηλικία -Thisisus.gr

Φτιάξε μια Ιστορία Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για κάθε ηλικία -Thisisus.gr

Είναι μέρες που όλοι στην οικογένεια βαριούνται. Είναι μέρες που ψάχνουμε ένα χαλαρό παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους! Χωρίς κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία, σας έχουμε το καλύτερο παιχνίδι που θα μπορούσατε να παίξετε με τα παιδιά σας! Φτιάξτε κι εσείς τη δική σας ιστορία και γελάστε με την ψυχή σας!

Χωρίς οθόνες

Διασκέδαση χωρίς οθόνες! Δώστε ώθηση στη φαντασία μικρών και μεγάλων με τον πιο εύκολο και απλό τρόπο!

Θα χρειαστείτε:

μια τσάντα/ σακούλα

πολύχρωμους μαρκαδόρους, χαρτί, κόλα στικ (για την πολύχρωμη ετικέτα)

διάφορους θησαυρούς

Βάλτε σε μια τσάντα ό,τι σας κάνει εντύπωση ή ό,τι πιστεύετε πως θα εξάψει τη φαντασία των παιδιών. Εγώ επέλεξα φιγούρες ανθρώπων και ζώων, ζάρια, ένα κλειδί, μια δραχμή (που τη θυμήθηκα ε???), ένα παλιό ρολόι και άλλα πολλά μικροπράγματα που φαντάστηκα πως θα μπορούσαν να φτιάξουν μια απίθανη ιστορία! Την παράσταση σε μας, έκλεψε μια μικρή βούρτσα, η οποία στην πρώτη πρώτη ιστορία του γιου μου έγινε το κακό βουρτσάκι εγκληματίας (που ήθελε να πάρει μέρος σε έναν διαγωνισμό και να κλέψει ένα μετάλλιο) Από τότε το κακό βουρτσάκι έχει γίνει μεγάλος σταρ και όλοι παρακαλάμε να το έχουμε στην ιστορία μας!

Για την διαδικασία του παιχνιδιού, δεν χρειάζεται να σας πω πολλά! Βάζετε όλους τους θησαυρούς μέσα στην τσάντα και στα τυφλά επιλέγετε ένα, ένα τα αντικείμενα που θα αποτελέσουν τους πρωταγωνιστές της ιστορίας σας! Όσο πιο αταίριαστα είναι τα αντικείμενα μεταξύ τους, τόσο πιο ενδιαφέρουσα και με προκλήσεις η ιστορία.

On the go

Πάρτε την τσάντα με το “Φτιάξε μια Ιστορία” μαζί σας όπου κι αν πάτε! Μπορείτε να απασχολήσετε τα παιδιά σε ένα ταξίδι, στην αναμονή μιας ουράς, στην αναμονή για γιατρούς κτλ. Μπορείτε να την πάρετε μαζί σας και στις διακοπές σας και να εμπλουτίσετε το “Φτιάξε μια ιστορία” με μικρούς θησαυρούς που θα βρείτε στο βουνό ή στην παραλία!

Αν ψάχνετε και άλλους τρόπους να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας, ρίξτε μια ματιά εδώ για το κουτί της βαρεμάρας και εδώ για τις 100+1 καλοκαιρινές δραστηριότητες.

Εύχομαι να περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας, φτιάχνοντας τις πιο απίθανες ιστορίες!

Καλή διασκέδαση!

Σοφία

About Author