Φτιάξτε τις καλύτερες κατασκευές για το Halloween –Thisisus.gr

Φτιάξτε τις καλύτερες κατασκευές για το Halloween  –Thisisus.gr

Το Halloween δεν υπήρχε μέχρι πριν από λίγα χρόνια στην κουλτούρα μας αλλά έχει μπει πλέον με φόρα στη ζωή μας! Τα παιδιά το αγαπούν και τους αρέσουν τελικά όλα αυτά τα τρομαχτικά από τα οποία εμείς προσπαθούμε εσκεμμένα να τα προστατέψουμε! Τρομαχτικές κολοκύθες, αιμοβόρικες νυχτερίδες, βαμπίρ και τρομαχτικά μάτια έχουν την τιμητική τους! Εμείς για άλλη μια φορά σας μαζέψαμε τις καλύτερες χειροτεχνίες για το Halloween για να διασκεδάσουμε παρέα παιδιά και γονείς!

Τρομαχτικά τέρατα από ρολό χαρτί υγείας        

      

 Αποκριάτικα τέρατα, μάγισσες, φαντάσματα, Φρανκενστάιν, και πολλά ακόμα! Απλά ζωγραφίστε ή τυλίξτε χαρτί γύρω από το ρολό από χαρτόνι και διακοσμήστε! Μπορείτε επίσης να κυλήσετε κομμάτια χαρτιού στο ρολό ή να χρησιμοποιήσετε κομμάτια χαρτοπετσέτας. Κρατήστε το ρολό από το χαρτί υγείας, ανακυκλώστε και δημιουργήστε παράλληλα τα καλύτερα Halloween crafts! Χαρτόνια, ματάκια και μαρκαδόροι θα σας βοηθήσουν!

Ζωγραφίστε τα μπαλόνια σας

Τόσο απλά και τόσο εύκολα μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας και να του δώσετε μια νότα Halloween διακοσμώντας τα μπαλόνια με απλά σχέδια και σχήματα. Φτιάξτε φαντάσματα, κολοκύθες και μάγισσες με κομμάτια από χαρτί ή σχέδια με έναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο!

Φτιάξτε τα δικά σας Halloween γλειφιτζούρια

Μερικές χαρτοπετσέτες, χαρτί γκοφρέ, ματάκια και μαρκαδόρους είναι τα υλικά που θα χρειαστείτε εκτός από τα γλειφιτζούρια της επιλογής σας! Εύκολα και απλά μπορείτε να φτιάξετε παρέα με τα παιδιά σας το καλύτερο κέρασμα!

Πιάτα αράχνες!

Εντυπωσιακό και εύκολο! Θα χρειαστείτε μόνο μαύρα πιάτα και μαύρα καλαμάκια, ματάκια και λίγη κόλλα! Βάλτε στα πιάτα κάτι ελαφρύ όπως ποπ κορν και περάστε τέλεια με τις τρομαχτικές σας αράχνες!

Με αγάπη Σοφία

About Author