Φτιάχνουμε τραγούδια παρέα με την Πέννυ Μπαλτατζή – Thisisus.gr

Φτιάχνουμε τραγούδια παρέα με την Πέννυ Μπαλτατζή – Thisisus.gr

Την Πέννυ Μπαλτατζή την αγαπάμε ιδιαίτερα. Οι λόγοι; Απλοί. Πρώτον, είναι φωνάρα και δεύτερον είναι το καλύτερο παιδί. Χαμογελαστή, με καρδιά μικρού παιδιού, πρόσχαρη και γεμάτη ενέργεια και πάθος για τη μουσική μας έχει χαρίσει κάποια από τα πιο όμορφα τραγούδια στην ελληνική δισκογραφία.

Τις μέρες αυτές λοιπόν, η Πέννυ, μας ζητά το πιο απλό. Να συνεχίσει να ονειρεύεται με … μουσική! Καλεί όλους μας σε μια στιγμή κρίσιμη για κάθε τραγουδοποιό να βοηθήσουμε την ίδια και άλλους 25 μουσικούς να συνεχίζουν να ονειρεύονται! Πως; Φτιάχνοντας μαζί μας ένα μουσικό άλμπουμ. Πάμε όλοι να συνεισφέρουμε οικονομικά όπως μπορεί ο καθένας για να υλοποιηθεί και να συνεχιστεί κάθε μουσικό όνειρο.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το βίντεο που ακολουθεί και επισκεφτείτε τη σελίδα του GIVE A FUND για κάθε λεπτομέρεια.

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Τι λέτε; Πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να το προσπαθήσουμε;

Αν δεν σε πείσαμε ακόμα απλά επισκέψου το κανάλι της Πέννυς στο Youtube και απόλαυσε το μεγαλείο της φωνής και της ψυχής της. Γιατί αυτό το κορίτσι καταθέτει κάθε φορά την αλήθεια της. Και φαίνεται!

About Author