Φτιάξτε διασκεδαστικά Halloween Σνακ –Thisisus.gr

Φτιάξτε διασκεδαστικά Halloween Σνακ –Thisisus.gr

Halloween, τρομαχτικές κολοκύθες και κακές μάγισσες, φαντάσματα και αράχνες! Όλα αυτά έχουν τον χώρο τους και στο παιδικό φαγητό! Food is art….. όπως τα πάντα άλλωστε σε αυτή τη ζωή! Βρήκαμε λοιπόν τα καλύτερα Halloween Σνακ και σας τα παρουσιάζουμε!

Μανταρίνια κολοκύθες και μπανάνες φαντάσματα

Εντυπωσιακά και υγιεινά Σνακ με μανταρίνια και μπανάνες! Για τα μανταρίνια κολοκύθες θα χρειαστείτε τα μανταρίνια και σέλερι σε κομμάτια για το κοτσάνι της κολοκύθας. Για τις μπανάνες φαντάσματα, κόψτε τις μπανάνες στη μέση και βάλτε σταγόνες σοκολάτας για μάτια και στόμα! Μπορείτε επίσης με έναν μαρκαδόρο να ζωγραφίσετε τη φλούδα του μανταρινιού και να τα πάρουν τα παιδιά στο σχολείο.

Τρομαχτικά Ποπ κορν σε σακουλάκια

Το έχουμε κάνει για το σχολείο και είναι ένα πολύ εντυπωσιακό και διασκεδαστικό Σνακ για τα παιδιά. Ζωγραφίστε μαζί με τα παιδιά με έναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο τα χαρακτηριστικά της τρομαχτικής κολοκύθας! Στη συνέχεια βάλτε στο σακουλάκι τα ποπ κορν που έχετε φτιάξει…. Και το τρομαχτικό σακουλάκι σας είναι έτοιμο!

Πίτσα μούμια

Απλό, γρήγορο και διασκεδαστικό! Απλώστε σε ένα ψωμάκι του τοστ  λίγη σάλτσα και κόψτε το τυρί σε κομμάτια. Στη συνέχεια βάλτε δυο ελιές για μάτια! Βάλτε το για λίγο στο φούρνο και η μούμια σας είναι έτοιμη!

Χυμοί μούμιες

Μια γάζα και ματάκια και μια κόλλα μόνο αρκούν! Διακοσμήστε τον χυμό σας και κάντε τον ξεχωριστό.

Φτιάξτε ξεχωριστά Halloween πιάτα

Καρότα με αγγούρια χούμους και σέλερι και έχετε την πιο εντυπωσιακή και υγιεινή Halloween πιατέλα! Βάλτε την φαντασία σας και διαλέξτε αγνά και υγιεινά υλικά και μπείτε στο κλίμα του Halloween!

Happy Halloween με αγάπη Σοφία

About Author