Φτιάξτε το δικό σας «Δοχείο Αγάπης» μαζί με τα παιδιά -Thisisus.gr

Φτιάξτε το δικό σας «Δοχείο Αγάπης» μαζί με τα παιδιά -Thisisus.gr

Το βιβλίο της Ελένης Βασιλειάδη «Όταν η καρδιά μου γεμίζει» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος, μας έδειξε τον δρόμο για να φτιάξουμε κι εμείς το δικό μας Δοχείο Αγάπης!

Τι είναι όμως το Δοχείο Αγάπης;

Θα μάθετε με όλες τις λεπτομέρειες στο βιβλίο «Όταν η καρδιά μου γεμίζει», αλλά εμείς θα σας κάνουμε ένα μικρό spoiler για να ξεκινήσετε την κατασκευή του!

Το Δοχείο της Αγάπης μας λοιπόν, γεμίζει όταν κάνουμε πράγματα που αγαπάμε! Και αυτό μας κάνει να νιώθουμε δυνατοί και χαρούμενοι!

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Κατασκευάστε το δικό σας Δοχείο Αγάπης

Όταν θα διαβάσετε το βιβλίο «Όταν η καρδιά μου γεμίζει», θα καταλάβετε πως δεν πρόκειται για μια κατασκευή αλλά για την σπουδαία σύνδεση με τον εαυτό μας και τους άλλους! Εμείς όμως εδώ, θα χρησιμοποιήσουμε υλικά και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε σώμα στο Δοχείο Αγάπης.

Υλικά που θα χρειαστούμε: Ένα βάζο Αγάπης και μερικά πολύχρωμα χαρτάκια. Και πολλές αγαπημένες συνήθειες και πράγματα που αγαπάμε!

Παίρνετε ένα βάζο (εμείς κολλήσαμε μια καρδούλα και γράψαμε Δοχείο Αγάπης) και κόβετε πολύχρωμα χαρτιά σε λωρίδες. Στη συνέχεια, τα δίνετε στο παιδί και γράφει στα χαρτάκια, όλα αυτά που θα γέμιζαν το Δοχείο Αγάπης του. Δηλαδή, όλα εκείνα που το κάνουν χαρούμενο κι ευτυχισμένο. Οι βόλτες με τους φίλους του, ένα αγαπημένο του τραγούδι, να παίξει επιτραπέζιο με τους φίλους του και τους γονείς.

Αυτό είναι το Δοχείο αγάπης που μας γεμίζει με χαρά, κάνοντας τα πράγματα που αγαπάμε περισσότερο!

About Author