Φτιάξτε αερόστατο μαζί με τα παιδιά σας! -Thisisus.gr

Φτιάξτε αερόστατο μαζί με τα παιδιά σας! -Thisisus.gr

Φτιάξτε ένα αερόστατο μαζί με τα παιδιά σας. Ιδανικό επιβατικό κοινό τα playmobile, τα lego και οτιδήποτε αντίστοιχού μεγέθους.

Είναι πολύ πιο απλό από ότι φαντάζεστε !

Θα χρειαστούμε :

  • ένα πλαστικό ποτήρι
  • 4 καλαμάκια
  • ένα μπαλόνι
  • σελοτέιπ ή κολλητική ταινία

Κολλάμε με σελοτέιπ ή κολλητική ταινία  τα καλαμάκια, σε ίσες αποστάσεις, στο εσωτερικό του ποτηριού (εναλλακτικά μπορούμε να βάλουμε ακόμα ένα ποτήρι από πάνω και να τα σφηνώσουμε). Φουσκώνουμε το μπαλόνι και το τοποθετούμε έτσι ώστε να στερεώνεται στις άκρες από τα καλαμάκια και βάζουμε σελοτέιπ (αν είστε τυχεροί και έχει ταιριάξει το μέγεθός του μπαλονιού, δεν χρειάζεται κόλλημα)

ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ!!!

Φτιάξτε αερόστατο

Μπορεί να αποτελέσει πολύ καλή (και οικονομική) λύση για δώρο σε παιδικό πάρτι…μια ακόμα σπαζοκεφαλιά που καλείται ο γονιός να λύσει σε γιορτές και γενέθλια.

Ακολουθούμε την παραπάνω διαδικασία, ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων και γεμίζουμε τα ποτηράκια με καραμέλες ή σοκολατάκια ή καραμέλες και σοκολατάκια ή καραμέλες , σοκολατάκια ή αυτοκόλλητα και μπαλόνια … ή ότι μπορεί να φανταστεί το μυαλό του εφευρετικού γονιού

Φτιάξτε ένα αερόστατο λοιπόν μαζί με τα παιδιά σας και καλή πτήση!

Γράφει για το Thisisus.gr η Βασιλική Παπαδοπούλου

Διαβάστε επίσης τα άρθρα

“Ροζίνα” η παγκοσμίου φήμης μαγείρισσα

Φτιάξτε τα πιο όμορφα σπιτάκια!

About Author

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς στο newsletter

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την προσπάθεια αποστολής του αιτήματός σας. ΠΑΡΑΚΑΛΩ προσπαθήστε ξανά.

This Is Us will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.