Φτιάξτε τις καλύτερες κατασκευές για το Halloween – Thisisus.gr

Φτιάξτε τις καλύτερες κατασκευές για το Halloween – Thisisus.gr

To Halloween πλησιάζει και σας έχουμε τις καλύτερες προτάσεις για κατασκευές από το αγαπημένο μας βιβλιοπωλείο Κύβος Penshop στο Χαλάνδρι. Μας μάγεψε με τις δημιουργίες του…. Και είμαι σίγουρη πως το ίδιο θα συμβεί και σε σας!

Μπαλόνι κολοκύθα-μάγισσα:

 Xρησιμοποιήστε ένα πορτοκαλί μπαλόνι και σχεδιάστε με ανεξίτηλο μαρκαδόρο τα μάτια, τη μύτη και το στόμα  της κολοκύθας και της μάγισσας! Τόσο εύκολα και τόσο απλά μπορεί να ξεκινήσει η δική σας Halloween διακόσμηση!

Καπέλο Μάγισσας:

Φτιάξτε το δικό σας καπέλο μάγισσας με χαρτόνι canson 50 ×70 . Το ρολάρετε και φτιάχνετε ένα σχήμα κώνου, κόβετε ότι περισσεύει και κολλάτε τις άκρες. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας τον κώνο ,με ένα μολύβι σχεδιάζετε έναν πιο μεγάλο κύκλο στο χαρτόνι το κόβετε και αφαιρείτε ένα κομμάτι εσωτερικά του κύκλου. Και τέλος με ψαλίδι κόβετε πολύ μικρά δοντάκια εσωτερικά για να εφάπτεται από τη μέσα μεριά του κώνου κ τα κολλάτε με υγρή κόλλα!

Μπαλόνι φάντασμα:

 Χρησιμοποιήσαμε λευκό μπαλόνι και λευκό γκοφρέ χαρτί! Φουσκώσαμε το μπαλόνι και σχεδίασα με ανεξίτηλο μαρκαδοράκι τα μάτια και το στόμα .Στη συνέχεια κόψαμε λωρίδες (όσο μακριά θέλεις) κ τις κολλήσαμε στο μπαλόνι με σελοτειπ για να δημιουργηθεί το σώμα του φαντάσματος!

Πόδια Μάγισσας:

Επίσης φτιάξαμε πόδια μάγισσας με ένα μακαρόνι κολύμβησης το οποίο κόψαμε στη μέση για να δημιουργηθούν δύο ίδια κομμάτια και στη συνέχεια κόψαμε τις άκρες μέχρι τη μέση με κοπίδι για να μπορέσει να κάτσει σωστά το παπούτσι! Τέλος βάλαμε ένα καλσόν πουά (Μπορείτε να βάλετε και ριγέ)και ένα ζευγάρι παλιά παπούτσια μυτερά που θυμίζουν μάγισσας! Η μάγισσα αυτή ζει την γλάστρα του βιβλιοπωλείου μας και πλησιάζοντας οι μέρες του Halloween μπορεί να ζωντανέψει!

Βιβλιοπωλείο Κύβος Penshop Χαλάνδρι Λυκούργου 4

About Author