Φτιάξτε το δικό σας Ουράνιο Τόξο -Thisisus.gr

Φτιάξτε το δικό σας Ουράνιο Τόξο -Thisisus.gr

Φτιάξτε το δικό σας Ουράνιο Τόξο

Είναι κάποια παιχνίδια που μας φτιάχνουν την διάθεση! Είναι κάποια παιχνίδια που είναι πολύχρωμα και μαγικά! Και είναι και κάποια παιχνίδια που είναι εκπαιδευτικά. Που βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους και να μάθουν χρώματα και μεγέθη, αναπτύσσοντας την πολυπόθητη λεπτή κινητικότητα των δαχτύλων. Αυτό το παιχνίδι είναι όλα αυτά μαζί! Σε συσκευασία Ουράνιου Τόξου! Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι καλύτερο! Πάμε να δούμε τι θα χρειαστούμε για την κατασκευή του.

Υλικά:

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Ένα κουτί

χρώματα της επιλογής σας

γλωσσοπίεστρα

Κατασκευή:

Η κατασκευή του παιχνιδιού είναι το ίδιο διασκεδαστική όσο το τελικό αποτέλεσμα! Πάρτε τα χρώματα της επιλογής σας ….τέμπερες, μαρκαδόρους, νερομπογιές (η δική μας επιλογή ήταν λαδοπαστέλ) και ξεκινήστε να ζωγραφίζετε το δικό σας υπέροχο Ουράνιο Τόξο! Στη συνέχεια κάντε εγκοπές με ένα κοπίδι. Αν θέλετε να παίξετε και με τα μεγέθη, μπορείτε να κάνετε και μεγάλες αλλά και μικρές εγκοπές. Τέλος πάρτε γλωσσοπίεστρα (υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη και χρώματα) και αφήστε τα παιδιά να βάλουν τα γλωσσοπίεστρα ανάλογα με το χρώμα και το μέγεθος της εγκοπής που θα επιλέξουν!

Το παιχνίδι με το Ουράνιο Τόξο, δυναμώνει τα παιδικά χεράκια καθώς εξασκεί τον συντονισμό του ματιού με το χέρι! Μαθαίνει στα παιδιά τα χρώματα και τα μεγέθη (μεγάλα γλωσσοπίεστρα, μικρά γλωσσοπίεστρα) με τον πιο ονειρικό τρόπο! Τον πιο πολύχρωμο και τον πιο μαγικό! Αυτόν των χρωμάτων και της μαγείας του Ουράνιου Τόξου!

Καλά παιχνίδια Με αγάπη Σοφία

About Author