Γιατί να δείτε «Το Σκλαβί» στο θέατρο Πόρτα -Thisisus.gr

Γιατί να δείτε «Το Σκλαβί» στο θέατρο Πόρτα -Thisisus.gr

Την παράσταση «Το Σκλαβί» την κυνηγάω από πέρυσι. Κάθε φορά που έψαχνα εισιτήρια ήταν sold out! Επειδή όμως όταν θέλεις κάτι τόσο πολύ γίνεται, η παράσταση συνεχίστηκε για δεύτερη χρονιά και πήγα με φίλους και παιδιά. Τι χαρά ήταν αυτή! 

Η ιστορία είναι απλή: ένας Βασιλιάς που δεν μπορούσε να κάνει παιδιά καταλήγει τελικά με δυο. Το πρώτο παιδί, το Βασιλόπουλο το γεννάει η βασίλισσα και το δεύτερο παιδί, το Σκλαβί, το γεννάει η δούλα. Το Σκλαβί πάντα είναι πιο έξυπνο και πιο δυνατό αλλά παράλληλα τόσο σεμνό και ταπεινό που ποτε δεν ορθώνει ανάστημα. Τι γίνεται όμως όταν τα δυο παιδιά ερωτεύονται την ίδια γυναίκα; Είναι πιο δυνατός ο έρωτας από την αδελφική αγάπη; Αυτά πραγματεύεται με δυο λόγια η ιστορία μας. Μια γυναίκα, δυο άντρες και πολλές περιπέτειες. 

Γιατί όμως αυτή η παράσταση ήταν sold out; 

Να ήταν για το αστείρευτο ταλέντο των ηθοποιών; Την απίστευτη συν-σκηνοθεσία του κυρίου Θωμά Μοσχόπουλου και της κυρίας Σοφίας Πάσχου; Το εξαιρετικό κείμενο της κυρίας Ξένιας Καλογεροπούλου; Ή για τα υπέροχα τραγούδια με την υπογραφή της μοναδικής κυρίας Λίνας Νικολακοπούλου;

Ναι όλα όσα προανάφερα προφανώς και έπαιξαν ρόλο αλλά δεν ήταν μόνο αυτά. 

Αξίζει να πας να δεις αυτήν την παράσταση είτε μόνος σου είτε με παιδιά. Γιατί;

  • Επειδή γεμίζεις εικόνες, χρώματα, αρώματα και γεύσεις και όλα αυτά με ένα τόσο απλό σκηνικό, που διασχίζει θάλασσες, βουνά, χώρες και σπηλιές. Άλλοτε γίνεται δέντρο μαγικό κι άλλοτε βασίλειο, πλατεία και χωριό. 
  • Επειδή το τετράγωνο υφασμάτινο πανί που αντιστοιχεί σε κάθε ηθοποιό γίνεται φορεσιά, κοστούμι, άλογο, μωρό. Κι αυτή η μαγεία της φαντασίας σου υπενθυμίζει πως τελικά τα πιο όμορφα κρύβονται στα πιο απλά. 
  • Για τα μηνύματα που μεταφέρει το κείμενο.
  • Η πραγματική αγάπη δεν αφήνει κανέναν να την ακουμπήσει. 
  • Η οικογένεια έρχεται πρώτα και πάνω από όλα. Γι’αυτο και η ευτυχια του ενός συμπληρώνει ενίοτε την ευτυχια του άλλου. 
  • Να κυνηγάς τα όνειρα σου, γιατί όσο τα κυνηγάς τόσο πιο κοντά τους φτάνεις. 
  • Να είσαι ξεκάθαρος και αληθινός μπροστά σε όλα. 

Το θέατρο Πόρτα δεν με έχει απογοητεύσει ποτε μέχρι σήμερα, γι αυτό και παραμένει αγαπημένος προορισμός. 

Μεγάλου ατού: η υποδοχή κάθε φορά από τους ηθοποιούς. 

Θέλω να συγχαρώ έναν έναν τους ηθοποιούς. Νέα παιδιά και πολυτάλαντα που παίζουν, τραγουδούν, χορεύουν (Παντελής Βασιλόπουλος, Ελένη Βλάχου, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Αυγουστίνος Κούμουλος, Νάνσυ Μπούκλη, Τζωρτζίνα ΛιώσηΦοίβος ΣυμεωνίδηςΔημήτρης Φουρλής).

Τι, ακόμα δεν έχετε κλείσει εισιτήριο; 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ https://www.porta-theatre.gr/index.php/theatro-gia-polu-neo-koino/268-to-sklavi

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς στο newsletter

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την προσπάθεια αποστολής του αιτήματός σας. ΠΑΡΑΚΑΛΩ προσπαθήστε ξανά.

This Is Us will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.