Γυμναστείτε στο σπίτι και το Πάσχα με τον Γυμναστή Παναγιώτη Καπούλα #2 –Thisisus.gr

Γυμναστείτε στο σπίτι και το Πάσχα με τον Γυμναστή Παναγιώτη Καπούλα #2 –Thisisus.gr

Γυμναστική στο σπίτι μέρος Β…

Οι μέρες στο σπίτι δεν είναι εύκολες και όλοι χρειαζόμαστε λίγη ενθάρρυνση για να γυμναστούμε! Το Thisisus.gr ύστερα και από δική σας απαίτηση σας δίνει το δεύτερο βίντεο με τον γυμναστή Παναγιώτη Καπούλα!

Οι μέρες του Πάσχα αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικές, ας φροντίσουμε όμως να μην ξεχάσουμε την σωματική μας υγεία!

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Γυμναστική στο σπίτι λοιπόν, με ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για γονείς, για αρχάριους αλλά και πιο προχωρημένους, χωρίς να χρησιμοποιήσετε ειδικά όργανα. Με 12 ασκήσεις +1 παραλλαγή για την κάθε άσκηση, αποκτήστε την σωματική ευεξία που χρειάζεστε!

Βαρεθήκατε τον καναπέ; Βαρεθήκατε την τηλεόραση; Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε μέσα στο σπίτι μας; Απλή λιτή γυμναστική! Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, δείτε και το πρώτο βίντεο με Γυμναστική στο σπίτι πατώντας εδώ.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα πρόγραμμα αποκλειστικά για σας  και φτιαγμένο στα δικά σας μέτρα, μπορείτε να επικοινωνήσετε (άφοβα όπως λέει και ο ίδιος) με τον Καταπληκτικό μας γυμναστή στα παρακάτω στοιχεία.

Παναγιώτης Καπούλας
Facebook: Παναγιώτης Καπούλας Νούνο
Instagram: panagiotis_kap_nouno

Τι περιμένετε; Πατήστε το βίντεο και ξεκινήστε να γυμνάζεστε!

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε επίσης και το άρθρο Γυμναστείτε στο Σπίτι με τον γυμναστή Παναγιώτη Καπούλα στο οποίο θα βρείτε ένα πρόγραμμα γυμναστικής ειδικά για αρχάριους.

About Author