Γιορτή της Μητέρας! Χρόνια Πολλά Μαμά αλά Αγγλικά! – Thisisus.gr

Γιορτή της Μητέρας! Χρόνια Πολλά Μαμά αλά Αγγλικά! – Thisisus.gr

Γιορτή της Μητέρας αυτή την Κυριακή… Μια γιορτή που θα γιορταστεί διαφορετικά όπως και τόσες άλλες… Θα είναι η πρώτη Παρασκευή που δε θα επιστρέψουν τα παιδάκια μας από το σχολείο φορτωμένα με ζωγραφιές, κάρτες και χειροτεχνίες για τη μαμά τους. Κάποια ανυπόμονα τα έδιναν αμέσως τα δωράκια τους, άλλα τα φυλούσαν ευλαβικά μέχρι την Κυριακή.

Η Γιορτή της Μητέρας είναι ιδανική ευκαιρία για να κάνεις κάτι διαφορετικό με τα παιδιά στα Αγγλικά. Ένα τραγουδάκι, 3-4 λεξούλες σχετικές και πολλά παιχνιδάκια. Αφού φέτος, λοιπόν, δε μπορώ να δω τους μαθητές μου δημιούργησα κάτι διαδραστικό.

Ξεκινήστε την “εξερεύνηση” με το κουμπάκι πάνω αριστερά… θα ακούσετε ένα απλό τραγουδάκι. Στο διπλανό κουμπάκι είναι ένα πολύ απλό λεξικό με τις λέξεις και φράσεις που ακούγονται. Συνεχίζετε με παιχνιδάκια και καταλήγετε στο κουμπάκι κάτω δεξιά που είναι ένα βίντεο με το “Σ’ αγαπώ Μαμά” σε 25 γλώσσες..

Εξάλλου, Μαμά είναι μόνο μία σε όποια γλώσσα κι αν το πεις. Διασκεδάστε με τα παιδάκια σας, λοιπόν, μαμάδες και…Χρόνια μας Πολλά!

Γράφει για το thisisus.gr η Γωγώ Μανέτα Καθηγήτρια Αγγλικών ΠΕ06

Διαβάστε ακόμη τα άρθρα:

Μάθετε Αγγλικά Διασκεδάζοντας (Νήπια – Δ’ Τάξη)

Παιχνίδια στο σπίτι για μια πρώτη γνωριμία με την αγγλική γλώσσα

Γιορτάστε τη γιορτή της μητέρας με τα παιδιά

About Author