Γνωρίστε το Incredibox και αφήστε τα παιδιά να δημιουργήσουν τη δική τους Μουσική –Thisisus.gr

Γνωρίστε το Incredibox και αφήστε τα παιδιά να δημιουργήσουν τη δική τους Μουσική –Thisisus.gr

Τι είναι το Incredibox; Μια διασκεδαστική, διαδραστική μουσική εμπειρία. Το Incredibox είναι μια εφαρμογή μουσικής που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας μουσική με τη βοήθεια ενός διασκεδαστικού πληρώματος beatboxers. Επιλέξτε το μουσικό στυλ σας ανάμεσα σε 7 εντυπωσιακές ατμόσφαιρες και αρχίστε να βάζετε, να καταγράφετε και να μοιράζεστε την δική σας ολόδική σας μουσική!

Εκεί όπου η Μουσική γίνεται παιχνίδι!

Εν μέρει Παιχνίδι, εν μέρει εργαλείο, το Incredibox είναι πάνω απ ‘ όλα μια ακουστική και οπτική εμπειρία που έχει γίνει γρήγορα  επιτυχία για ανθρώπους όλων των ηλικιών. Περισσότεροι από 50 εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως το έχουν ήδη απολαύσει. Ο σωστός συνδυασμός μουσικής, γραφικών, κινούμενων σχεδίων και διαδραστικότητας καθιστά το Incredibox ιδανικό για όλους. Και επειδή κάνει τη μάθηση διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα, το Incredibox χρησιμοποιείται τώρα και από σχολεία σε όλο τον κόσμο.

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Δημιουργήστε Μουσική

Σύρετε και αποθέστε εικονίδια πάνω στα είδωλα για να τα κάνετε να τραγουδούν και να αρχίσουν να συνθέτουν τη δική σας μουσική. Βρείτε τους σωστούς συνδυασμούς ήχου για να ξεκλειδώσετε κινούμενες χορωδίες που θα ενισχύσουν τη μελωδία σας.

Μοιραστείτε

Μόλις η σύνθεσή σας ακούγεται μεγάλη, απλά αποθηκεύστε την και θα πάρετε μια σύνδεση με το μείγμα σας. Μπορείτε εύκολα να το μοιραστείτε με οποιονδήποτε, ώστε να μπορούν να ακούσουν και ακόμη και να ψηφίσουν γι ‘ αυτό.

Γίνε θρύλος

Εάν μοιράζεστε το μείγμα σας πολύ και λαμβάνετε αρκετές ψήφους από άλλους χρήστες, μπορείτε να μπείτε στην ιστορία του Incredibox και στην κορυφαία λίστα με τα καλύτερα 50 τραγούδια. Είστε έτοιμοι να δείξετε τη μουσική σας;

Μπείτε εδώ να κατεβάσετε την Web Version ή να κατεβάσετε το app

Με αγάπη Σοφία

Διαβάστε επίσης:

Ευγένιος Τριβιζάς ‘’Let’s Imagine’’ ένα υπέροχο βίντεο για τη Φαντασία

Δωρεάν η Ψηφιακή Βιβλιοθήκη του Πλανηταρίου 

Ακούστε τον Τρελαντώνη της Πηνελόπης Δέλτα από τον Δημήτρη Πιατά 

H Disneyland Του Παρισιού έρχεται στο Σπίτι μας

Κατεβάστε Δωρεάν το ChatterPix Kids, για πολλά γέλια!!

About Author