Η μαγεία των Χριστουγέννων πάει διακοπές! Ένα παιδικό βιβλίο γεμάτο Μαγεία -Thisisus.gr

Η μαγεία των Χριστουγέννων πάει διακοπές! Ένα παιδικό βιβλίο γεμάτο Μαγεία -Thisisus.gr

Τίτλος: Η μαγεία των Χριστουγέννων πάει διακοπές!

Συγγραφέας: Κατερίνα Σέρβη

Εικονογράφηση: Βασίλης Γρίβας

Εκδόσεις: Διόπτρα

*Το βιβλίο θα το βρείτε εδώ.

Η μαγεία των Χριστουγέννων πάει διακοπές!

“It’s the most wonderful time of the year” Τα Χριστούγεννα είναι η πιο σπουδαία περίοδος του χρόνου! Όλοι, μικροί και μεγάλοι ανυπομονούν να έρθουν οι μέρες των γιορτών! Τι θα γίνει όμως, αν αυτή τη χρονιά η “μαγεία των Χριστουγέννων” που ακούει στο όνομα Κρίστι, αποφασίσει πως χρειάζεται διακοπές; Τι θα κάνει ο Άγιος Βασίλης; Πως θα μοιάζουν τα Χριστούγεννα;

Ένα χριστουγεννιάτικο παιδικό βιβλίο με χιούμορ, ανατροπές και μπόλικη…. ναι καλά το καταλάβατε…. Χριστουγεννιάτικη μαγεία!

Υπόθεση:

Η Mαγεία των Χριστουγέννων είναι μια μικρή νεράιδα που ακούει στο όνομα Κρίστι. Όσο διαρκούν τα Χριστούγεννα κάνει πετώντας τον γύρο της γης, για να σκορπίσει παντού τη μαγεία της. Φέτος όμως η Κρίστι αποφάσισε πως δεν αντέχει την ώρα που όλοι οι άλλοι ξεκουράζονται και γιορτάζουν εκείνη να δουλεύει. Αποφάσισε πως θέλει διακοπές! Και μάλιστα σε μέρος ζεστό και εξωτικό!

Έτσι άφησε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη και έθεσε αντικαταστάτρια της την νεράιδα του καλοκαιριού. Ο Άγιος Βασίλης όταν διάβασε το γράμμα με τα κακά μαντάτα πανικοβλήθηκε! Κάλεσε λοιπόν τον Όλιβερ το ξωτικό, μαζί με τη Μαγεία των Καλοκαιρινών Διακοπών να βάλουν τα δυνατά τους ώστε να διατηρηθεί η Μαγεία των Χριστουγέννων.

Όμως τα πράγματα τελικά δεν είναι τόσο εύκολα! Θα τα καταφέρει άραγε η Μαγεία των Καλοκαιρινών Διακοπών να πάρει επάξια τη θέση της Μαγείας των Χριστουγέννων; Χριστουγεννιάτικη ιστορία χωρίς ανατροπές και χωρίς Μαγεία, δεν γίνεται!

Αν μάλιστα σε όλα αυτά προσθέσουμε ένα απειλητικό σημείωμα απαγωγής, μια πόρτα στη ρίζα της βελανιδιάς και μικρούς καλικάντζαρους, τότε η ιστορία μας αποκτά αίσθηση μυστηρίου και τρομερό ενδιαφέρον!

Συμπεράσματα:

Υπάρχουν Χριστούγεννα χωρίς Μαγεία; Πώς θα ήταν οι γιορτές χωρίς τη Μαγεία των Χριστουγέννων;

Μια ζωηρή Χριστουγεννιάτικη ιστορία με Δράση και πλοκή κινηματογραφική! Ένα βιβλίο που μας ταξιδεύει με τις εικόνες του και μας κάνει να αναζητήσουμε κι εμείς την Μαγεία των γιορτών! Αυτή που θα σκορπίσει γύρω μας Νεραϊδόσκονη και θα τα κάνει όλα μαγικά!

Ένα παιδικό βιβλίο όμως που μας μεταφέρει και κρυφά μηνύματα. Που μας κάνει να σκεφτούμε όλους αυτούς που δουλεύουν τα Χριστούγεννα και όλους αυτούς που χρειάζονται ξεκούραση και Διακοπές!

Μια άκρως Χριστουγεννιάτικη ιστορία, που μας κάνει να καταλάβουμε πως τα μικρά παιδιά πιστεύουν με την καρδιά τους στις νεράιδες και στα ξωτικά!

Ένα βιβλίο που μας ταξιδεύει ταυτόχρονα, στη Μαγεία των Χριστουγέννων αλλά και σε μέρη ζεστά και εξωτικά!

Είπα ήδη πολλά και μιας και το βιβλίο έχει μια όμορφη διάθεση μυστηρίου δεν θα σας την χαλάσω με το να σας πω παραπάνω λεπτομέρειες! Εξάλλου όσα έχουμε πει μέχρι στιγμής, ελπίζω να σας έκαναν να καταλάβετε πως είναι η ιδανική Χριστουγεννιάτικη επιλογή. Φτιάξτε ζεστή σοκολάτα, καθίστε δίπλα στο στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο και αφήστε τη Μαγεία των Χριστουγέννων να σας επισκεφτεί μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου!

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Κατερίνα Σέρβη πιστεύει ακράδαντα αυτό που έγραψε κάποτε ο Αμερικανός συγγραφέας Τομ Γιουτζίν Ρόμπινς: «Ποτέ δεν είναι αργά για να ξαναζήσεις την παιδική σου ηλικία!». Γι’ αυτό, για να ξαναζεί συνεχώς την παιδική της ηλικία, μεγαλώνοντας, εκτός από αρχαιολόγος-μουσειο­λόγος, έγινε και συγγραφέας παιδικών βιβλίων, τα οποία λατρεύει. Αγαπά επίσης με πάθος τον ­πλανήτη, τη φύση, τα ήμερα και άγρια ζώα, τα ταξίδια και, φυσικά, τα Χριστούγεννα. Είναι περήφανη μαμά μιας μοναχοκόρης και «μαμά» πολλών από τα αδέσποτα γατιά και σκυλιά που βρίσκονται στον δρόμο της.

Λίστα για να βρείτε τη Μαγεία των Χριστουγέννων:

Εκτυπώστε τη δική μας λίστα των Χριστουγέννων και αναζητήστε τη Μαγεία Παντού!

Καλές γιορτές!

Σοφία

About Author