Η Χριστουγεννιάτικη ευχή του κύριου Ασβού -Thisisus.gr

Η Χριστουγεννιάτικη ευχή του κύριου Ασβού -Thisisus.gr

Τίτλος βιβλίου: Η Χριστουγεννιάτικη ευχή του κύριου Ασβού (Mr Badger’s Christmas Wish)

Συγγραφέας: Λίλι Μάρει

Εικονογράφηση: Τζούλια Γούλφ

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Απόδοση: Ράνια Μπουμπουρή

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Σελίδες: 32

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Είναι Χριστούγεννα και Χριστούγεννα χωρίς ανατροπές και χωρίς αγάπη, δεν γίνονται! Αυτή είναι και η ουσία που μας διδάσκει “Η Χριστουγεννιάτικη ευχή του κυρίου Ασβού”.

Η Χριστουγεννιάτικη ευχή του Ασβού -Thisisus.gr

Ένα Χριστουγεννιάτικο παιδικό βιβλίο, με πραγματικά υπέροχη εικονογράφηση και παραθυράκια για να σηκώσουν τα παιδιά και να ανακαλύψουν μέρος της ιστορίας!

Η Ιστορία δεν είναι ιδιαίτερα πρωτότυπη οφείλω να ομολογήσω. Όμως είναι αλήθεια πως η ζεστασιά και η χαρά των Χριστουγέννων βρίσκεται στα οικεία! Αυτός είναι ο λόγος που τα μικρά παιδιά, θα λατρέψουν την Χριστουγεννιάτικη ευχή του Ασβού!

Ο Ασβός λοιπόν, είναι γκρινιάρης και στραβός. Σαν άλλος Σκρούτζ στην Χριστουγεννιάτικη Ιστορία, δεν τον αγγίζει η μαγεία των Χριστουγέννων και δεν είναι καθόλου μα καθόλου χαρούμενος! Όλα αλλάζουν όμως όταν υπάρχει αγάπη και φιλία και πραγματικό χριστουγεννιάτικο πνεύμα!

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

“Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, και το δάσος σφύζει από ζωή. Χαρούμενες φωνές και γέλια ακούγονται παντού. Μόνο ο γκρινιάρης ο κύριος Ασβός δεν περνάει καλά κι εύχεται… …να απαγορευτούν οι γιορτές στο δάσος! Άραγε θα τον βοηθήσουν τα άλλα ζωάκια να νιώσει το πνεύμα των Χριστουγέννων;”

Καλές γιορτές και καλά διαβάσματα!

Σοφία

About Author