Η φύση στο μπαλκόνι μας από το Μουσείο Γουλανδρή – Thisisus.gr

Η φύση στο μπαλκόνι μας από το Μουσείο Γουλανδρή – Thisisus.gr

Άλλη μια υπέροχη δράση έρχεται απο το Μουσείο Γουλανδρή. Η νέα δραστηριότητα του Ε-kids έχει να κάνει με τη φύση. Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά μαθαίνουν πώς θα φέρουμε τη φύση στο μπαλκόνι μας!

Τι θα λέγατε όμως αν φέρναμε τη φύση στο μπαλκόνι μας, στο παρτέρι μας, στον κήπο μας;

Ήρθε η Άνοιξη, και όλοι μας θέλουμε να βρισκόμαστε μέσα στη φύση, να παρακολουθούμε την αναγέννησή της, να θαυμάζουμε τα λουλούδια που ανθίζουν, να απολαμβάνουμε το άρωμα των φυτών!

Το Εκπαιδευτικό Τμήμα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας είχε αυτή την όμορφη ιδέα και προχώρησε άμεσα στην υλοποίησή της για να κρατήσει συντροφιά – παρέχοντας γνώσεις και ψυχαγωγία – σε όλους εσάς τους μικρούς μας φίλους που θέλετε να ασχοληθείτε με τα φυτά

Ετοιμαστείτε να γίνετε μικροί κηπουροί / καλλιεργητές των δικών σας φυτών και να παρατηρείτε την εκπληκτική πορεία ανάπτυξής τους, που ξεκινά ήδη από το αρχικό στάδιο της σποράς! Πολύ σύντομα, θα διαπιστώσετε πόσο συναρπαστικό είναι να βλέπετε ένα φυτό να μεγαλώνει, χάρη στις δικές σας φροντίδες!

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

About Author

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς στο newsletter

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την προσπάθεια αποστολής του αιτήματός σας. ΠΑΡΑΚΑΛΩ προσπαθήστε ξανά.

This Is Us will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.