Φτιάξτε “Σπιτικό Χιόνι” με την καλύτερη συνταγή -Thisisus.gr

Φτιάξτε “Σπιτικό Χιόνι” με την καλύτερη συνταγή -Thisisus.gr

Αγαπάμε ή μάλλον καλύτερα λατρεύουμε το χιόνι! Λατρεύουμε οικογενειακώς να παίζουμε χιονοπόλεμο, να φτιάχνουμε χιονάνθρωπο ή χιονόγατο (το κάναμε και αυτό!) και να κάνουμε τρελούς αγώνες με το έλκηθρο! Όταν όμως πλέον δεν χιονίζει τι κάνουμε; Μα, φτιάχνουμε το δικό μας χιόνι φυσικά! Και έχουμε από καιρό την καλύτερη συνταγή για χιόνι, που χαρίζει ατελείωτη διασκέδαση!

Σας έχουμε την πιο εύκολη και χιλιοδοκιμασμένη συνταγή για χιόνι, που στέφεται πάντα με απόλυτη επιτυχία και τα παιδιά την αγαπούν όσο και το πραγματικό χιόνι! Με 2 απλά υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι και εύκολη στην παρασκευή….. ετοιμαστείτε να φτιάχνετε χιόνι…. μέχρι το καλοκαίρι!

Υλικά:

Σόδα σε σκόνη

Αφρός Ξυρίσματος

Μπολ ή δίσκος

Εκτέλεση:

Η συνταγή είναι τόσο εύκολη όσο ακούγεται! Ρίχνετε μπόλικη σόδα σε ένα μπολ και στη συνέχεια ρίχνετε λίγο αφρό ξυρίσματος. Ανακατεύετε καλά και προσθέτετε και άλλο αφρό σταδιακά, μέχρι το μείγμα να αποκτήσει την επιθυμητή υφή του χιονιού! Η διαδικασία είναι από μόνη της παιχνίδι γι’ αυτό φροντίστε να έχετε ένα μεγάλο μπολ και αφήστε τα παιδιά να ανακατέψουν τα υλικά και να διασκεδάσουν!

Καλά παιχνίδια! Σοφία

About Author